148

Вики

преди 3 години

До Време за промяна Гергов ще отговаря за социалната промяна. Образованието и здравеопазването ще бъдат безплатни. Пенсиите ще се изравнят с тези на депутатите. С оглед сигурността на държавата ще се хлопнат кепенците на Калотина и терминалите. А за младите ще отворят за по 2 години казармите. Това е промяна!

147

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Анонимен 113. Много се е запъхтял, много се е забързал, няма търпение да се качи на магарето. Краката му опират още на земята, и няма възгледи да литне в небесата! Избори ще има: има, няма след година. Чалгаря 7/8 да си ляга, и да си брои самина !

146

народ

преди 3 години

До яблони и грушитоя като толкос иска да падне правителсвото защо не е на площада щотото го естрах от коронавируса инак се бара на политик до сега само един видях да илезне през всики президента

145

яблони и груши

преди 3 години

Споко, Слави. Нови избори ще има, когато свърши този мандат. Обаче кой от протестиращите е сигурен в победата си на изборите? Затова са и протестите, водени от политически лузъри. БСП не е никаква алтернатива на ГЕРБ, моля ти се, все едно да ми кажеш, че искаш комунизмът да се върне. Въртят-сучат, и все към Москва гледат. Тая песен я пяхме 45 години.

144

Joko

преди 3 години

Каква е тази физиономия на неандерталец ?Къде се вре и той на "коня в краката"

143

Иван

преди 3 години

Трифонов никога няма да управлява, защото в политиката реалностите са други, свързани с всичко извършено до момента на прекрачването ѝ, а при него има много негативен материал, който ще го компроментира. Да мисли за пенсията си!

142

65

преди 3 години

Тоя да иде да си прегледа пак очите,може и главата.Че БОГ не забравя.

141

O, My God

преди 3 години

Я да чуем още веднъж какво казва Дългича???? Чалга+Комунизъм = Шоу 7/8.

140

БЙКС

преди 3 години

Държавата не е шоу,нито е чалготека.Баба ми казваше:Умен мъж политик не става.Умният си има всичко.

139

Анонимен

преди 3 години

Слави не се коси ще управляваш догодина с БСП и ДПС и ще ти лъснат всичките простотии.

138

Анонимен

преди 3 години

Слави забрави ли как се възхищаваше на Сокола !

137

Време за промяна

преди 3 години

До Анонимен 138: "Младите мразят БСП"? И за какво младите да мразят точно БСП? Гербаджийска опорна точка? По времето на Станишев влязохме в ЕС и ни поставяха на едно ниво с Румъния, даже и преди нея. А при вече трети мандат на ГЕРБ изоставаме и от последните в ЕС.Всяка държава има нужда от социална политика, а не политика в полза на олигарсите. Това ви предлага сега БСП. В името на промяната пенсионира "вечните" депутати, въведе мандатност.А ГЕРБ вече ги видяхме. Там Бойко е незаменим.

136

онзи

преди 3 години

Този и една лоша дума не е обелил за доган,даже го даваше за пример и да не забравяме, че радеФ спечели с депесе,демек с доган. И какво очаквате от тая пасм,ина

135

Анонимен

преди 3 години

Баджанаци от всички партии и президентства - обединявайте се.

134

Анонимен

преди 3 години

До УмникТи нов клон на лудницата ли ще организираш, бе? И вече разпределяш "длъжности", та лекуващите се да се радват и да не буйстват.

133

Анонимен

преди 3 години

До АмаДесо гиди, Десо ...Ама имаше и един Свиленски, та трима баджанаци.

132

Анонимен

преди 3 години

Голяма част от българският народ ще продължи с наказателния си вот срещу БСП и за Борисов, докато не остане нито един комунист в тази държава.

131

Анонимен

преди 3 години

Не знам какво си мислите, че е по улиците в момента, но ще видите какво означава "хора по улиците" ако БСП отново вземе властта. Ние, че сме глупав, глупав народ сме, но сме и злопаметни. Младите мразят БСП, възрастните, които си спонмнят "добрите" години - намаляват.

130

Ама

преди 3 години

СлаФчо и Румчо се държът като баджанаци...

129

Анонимен

преди 3 години

Костовистки номера в 21 век.Докога?