154

Анонимен

преди 3 години

Цялата милиционерско-пожарникарска пап.лач се е юрнала да брани кокала и пачките на Барба Ганьос от Банкя.Вече месец никой не пита от къде и за какво са дадени тези 1.8 млн евро и златните кюлчета.А такава е практиката на Барба Ганьос и Цвък от 10 години.Ролята на Гешефта е да прикрива крадците и ...да си прибере част за себе си.

153

Анонимен

преди 3 години

Гешев , Черепа е твърде умен , за да го подреждаш до тоя военния ...

152

Анонимен

преди 3 години

До дедо от селоДедо, ама ти, пък с тая изкуфяла кратуна, защо му искаш стола?

151

Анонимен

преди 3 години

Гешев шкафа на Борисов и къщатата в Барселона ти изядоха главата .Ти се снижи като тревичка Не посмя и дума да отрониш Всичко е късно Чао

150

баба мара

преди 3 години

с празни приказки не става оставка и кои от къде е

149

дедо от село

преди 3 години

Ако се видиш отстрани колко си жалък ке се гръмнеш! Ти сириозно ли си повярвал, че си се оженил за стола на гл прокурор?

148

А ТИ

преди 3 години

ДО БОРИСОВ ПЕЕВСКИ И ДОГАН !

147

местен свинар

преди 3 години

Ами, Грешев! Излез при хората и им кажи същите неща! Ще те уважат! Какво си седнал като нас, незначителните *** по фесбук! Ние пишем тук, защото толкова ни е капацитета! Старост! Просто да си кажем, да ни олекне и да не излезем и хванем някой прът да ви подберем! А ти!? Цялата власт в теб! Компетенции, закони, правомощия и си тръгнал да хленчиш във фесбук! Вземи правилното решение! Няма да е голяма загуба за обществото! Бог да ти прости!

146

Анонимен

преди 3 години

До Ха-ха-хаНедей толкова неграмотно, прокурор макар и главен не съди, той само обвинява. Дали ще влезе някой в затвор решава съда.

145

Анонимен

преди 3 години

Нека има избори за президент. Щом Гешеф се изказва срещу Радав, значи рейтингът на президента ще скочи до небесата. Ако Гешеф каже лоша дума за някого, значи той е честен човек. Гешеф се доказа като маша на престъпници.

144

така е

преди 3 години

Само едно въпросче към Гешев - слага ли Доган и Пеевски към "останалите олигарски от Прехода"?p.s. И Радев наистина е обединител, обеднини всички българи срещу хунтата.

143

анонимен

преди 3 години

КЪДЕ СЕ ИЗПОКРИХА ПАТРИОТИТЕ, КЪДЕ Е ВАЛЕРКАТА ДА ЗАЩИТАВАТ КОАЛИЦИОННИТЕ СИ ПАРТНЬОРИ????

142

ууу

преди 3 години

До Ха-ха-хаАма сам ще си го носи!

141

До народа

преди 3 години

Радве застана до хора ! Буквално Оставка !

140

Анонимен

преди 3 години

Тези които пишат в защита на ГЕРБ и Гешев утре са безработни. Още тази вечер ще подадат оставка. Няма кой да и плаща.Мутрите в затвора

139

Ха-ха-ха

преди 3 години

Гешев е купил за РадеФ един костюм... на райета...Чака само КС да вземе решение.

138

местен свинар

преди 3 години

Хората очакват да чуят реакцията му как група мутро - милиционери драстично превишават правомощията си и минути пребиват задържани лица снощи, то ми говори за президента! Ами, президента е от ВВВУ - Долна Митрополия! Не е школуван гадняр от котилото на мафията - власт! Просто не е от вашата глутница! Нито го купихте, нито го уплашихте и сега ще берете ядове! И да го няма Румен Радев, народа все още е тук! Днес! дайте видеото как пребиват деца на протеста! Оня в САЩ само го притискаше!

137

Анонимен

преди 3 години

За Черепа бръщолеви , ама за най-големия престъпник и предател Тиквата ,не смее да си отвори алчната милиционерска уста.

136

Анонимен

преди 3 години

До 142 От ВМРО ,другарю тиквен ***!Кмета на Долно *** не е важен.Нито един грамотен няма сред вас ,гербавите!Само уплашени и послушни милиционери.

135

Анонимен

преди 3 години

Не е Радев, а господин Радев! И не е достойно едни Главен блюстител на закона да нарича когото и да било с прякор, а не с име! ,,Черепа" можем да пишем ние тук и да говорим в кафенето! За всеки малко по грамотен човек на отговорен пост, това е господин Васил Божков! Но, милиционер, който не е застрашен и е много корназ, когато е с власт! Иначе го виждате! Без грам компетенция достойнство и поведение!