846

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКои сте вие?30-те от платеното протестче ли?

845

Анонимен

преди 3 години

Трябваше по-рано Радев да им поиска оставките...досега да бяхме се отървали от тези герберастки ***...

844

Анонимен

преди 3 години

До гостДа по трудния начин ще си ходят.За национално предателстви и шпионаж в полза на русия.наказанието е ........Затова *** и компанийката в президентсвото са в паника и се топят един друг трескаво

843

гост

преди 3 години

Тия мутри май ще трябва по трудния начин да си ходат - като при Виденов. Дотам го докараха нерезите.

842

Миро:

преди 3 години

Пишете си колкото искате глупости и простотии тук срещу умния ни президент!ВЪПРЕКИ ЧЕ ПРОСТОТИЯТА НИКОГА НЕ МОЖЕ И НЯМА ДА ПОБЕДИ!!! И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ РАДЕВ ОТ ЗЕЛЕНИ ТИКВИ СЕМЕ НЕ СЪБИРА!!! ЗАТОВА ТОЙ Е С ТЕЗИ ОБРАЗОВАНИЯ ОТ АМЕРИКА!!! А НАШАТА ТИКВА НЯМА НИЩО!НЕ ММОЖЕ И НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ДВЕ ИЗРЕЧЕНИЯ ПРАВИЛНО ДА ПОСТРОИ!

841

Анонимен

преди 3 години

Прав е Радев. Време е за промяна. Няма какво да му намирате кусури. Време е за промяна. На Бойко му се казва - Благодарим ти - но ти дойде времето. Изчерпахте се ГЕРБ и породихте масово недоволство.

840

Миро:

преди 3 години

Много ви,моля тук във форума!Не говорете излишни и празни приказки срещу президента ни РАДЕВ! ТОЙ Е ПРЕКРАСЕН ПОЛИТИК! ВЛАДЕЕ ДОБРЕ ДИПЛОМАЦИЯТА! ПОСЛЕ ПРЕДИ ДА НАПРАВИ НЕЩО ТОЙ ГО Е ОБМИСЛИЛ ПЪРВО НЯКОЛКО ПЪТИ ,А НЕ КАТО ТИКВАТА,КОЯТО ЗНАЕТЕ ДОСЕГА!НЕЩАТА НИКОГА НЕ ВЪРВЯТ НАЗАД ВЪВ ВРЕМЕТО! ДА СЕ ВЪРНР КОМУНИЗМА ПАК!!! ТАКА И КОЙТО ДА ИСКА НЕ СТАВА!!! ПРЕЗИДЕНТЪТ НИ Е УМЕН И ДОБЪР ПОЛИТИК!

839

ДА ЖИВЕЕ РУМЕН РАДЕВ

преди 3 години

Ако ЕС, САЩ, НАТО и Пентагонът са на страната на президента Радев, аз също го подкрепям, в противен случай казвам: Долу руските шпиони, Да живее Евро-атлантическа България! избирател

838

77

преди 3 години

Г-н прецедент, направи си партия , яви се на избори , спечели и.....сменяй , каквото ще сменяш ! Но първо се успокой , защото ЗЛОБАТА убива !

837

коко

преди 3 години

Нови лица в ръководството на БСП.Ясна управленска програма.Ако няма нищо ново-БСП в опозиция/ако я има все още/.

836

stoedin

преди 3 години

Хубаво, но първо да се направи "новия модел", после ние да гласуваме и тогава нека се смени правителството. ***.

835

Анонимен

преди 3 години

Какъв е точно новия модел на управление? БСП ли? Това ли ни предлагате гусиннн прецедент? Тоя филм вече сме го гледали. Вашата партия колкото пъти е била на власт толкова пъти е фалирала държавата.

834

какво казво Гьоте?

преди 3 години

Радев, я не припомни какво казва Гьоте при такива събития? Дали ще успееш да събориш правителството? Гьоте кава - НЕ!

833

Студент

преди 3 години

А ние,студентите сме за оставката на тоя,който нищо не върши ! Стига се е кичил,че е президент - и какво от това ?! Къде е грижата му за мира в държавата ?! По какво личи,че е обединител на нацията ?! Само се намира на дрънкане и мънкане,.които будят само недо умения - не за такъв президентг сме гласували ! А като гледаме и слушаме тоя идваме до извода,че повече на малка Българийка президенти не й трябват!!!

832

нн

преди 3 години

Г-н Радев , така не става, едно да говориш друго да вършиш. Не сме забравили, че като станахте Президент казахте, че в България трябва да стане като в Румъния - борбата с корупцията по висшите етажи. Да, ама не, веднага се отметнахте защото Правителството и Гл. Прокурор се захванаха с тази работа. Че и кото достигнаха и до хората на БСП, стана страшно, което Вие инициирате -с валяне на Правителството и Гл. Прокурор. Това е неморално.

831

анонимен

преди 3 години

Какъв модел на управление, г-н Радев?! Вашата партия БСП се тресе от скандали, тече борба за поста на Нинова, как ще спечели едни евентуални избори сега и ще оправдае доверието на хората излезли на улицата за какво? Не им беше обяснено, може би, за да подкрепят Божков, Цветан Василев, Арабаджиеви, Баневи и т.н.!

830

Анонимен

преди 3 години

radev se diktuva napalno ot moskva.nie v Ec sme si dobre vse pak gospodin ruski sluga

829

Анонимен

преди 3 години

radev e ruska sluga

828

Щирлиц

преди 3 години

Все някога трябваше да започне почистването на разлагащите се антибългарски ***.Румен Радев-първият Президент на България има смелостта да нарече айдуците с истинските им имена-айдуци.

827

@ @ @

преди 3 години

Радев и котилото му от роднини , баджанаци и авери затънали до уши в далавери, тотално обезсмислиха и сринаха тази и без туй никому ненужна държавна институция, чиито годишен бюджет се равнява на този за гр. Враца и областта и. Tолкова ли сме богати та да хрантутим и дондуркаме един доказал се злобен безделник и антуража му ----- ????????????????????????????? -----