150

Факт

преди 3 години

До АнонименДържавната охрана дава друг статус,дори да е само от няколко човека!Това е послание-Аз съм Държавата!

149

Ха-ха

преди 3 години

До Кой!А защо тогава Бащицата от Банкя не изгони Доган и Пеевски,а предпочете да им служи вярно?Всъщност именно Доган издигна Борисов навремето(при "Царя"),иначе все още щеше да си е второкласна мутра.Реално Доган е на власт от 30 години,с леко прекъсване при Костов.Последните 10 обаче напълно му развързаха ръцете да си присвои България.

148

Анонимен

преди 3 години

За кво им е на тия НСО. Те си имат частна армия, като Пригожин.

147

Кой!

преди 3 години

Кой даде на хидроинженера Доган милион и половина лева,бе-червени кхмери? По кое време се назначиха тия охрани-не беше ли по времето на тройната коалиция,а,гадове долни? Кой докара България до хиперинфлация,по кое време се източиха 4 милиарда евро от КТБ,кой направи гладната зима през 91? И сега тоя *** президент ще ми говори "вън мафията".Ми първо трябва да изгониш сестра Галева, после приватизаторката от 19 годишна-Нинова и цялата крадлива *** около теб,барабар с П-Ар-ката ти..

146

Радко Преврата

преди 3 години

Недейти тъй бе момчета, айде ще ви ги пусна два месеца гратис, от мен да мине.. !

145

Гневен

преди 3 години

Нека не бързаме да се радваме за отказа на двамата"красавци".С последните промени на закона за НСО Бойковите подл.ги в Парламента си гласуваха създаването на звено за охрана към МВР,т.с. дублираха НСО,но под командата на хунтата.Тъй,че отново ще ги пазят с милиони от нашите пари,докато дечица умират заради липса на средства за лечение!!! А сме най-бързо изчезващата нация в света!!!Позор за наглеците!!!

144

Гневен

преди 3 години

Ежедневно в страната ни биват ограбвани,изнасилвани и УБИВАНИ десетки невинни хора!!!За тях никой от управниците не е поел отговорност до този момент,не им е сложена и охрана,дори нямат и полицай в много населени места.Държавата нямала ресурс да постави полицай до всеки.Но за дебелака и патрона му държавата плаща с нашите пари!?За тях има!? Наложително е да ни обяснят с какво тези двама "герои" са толкова важни,че ги превърнаха в "свещените крави" на БЪЛГАРИЯ????????За болни дечица няма пари,

143

Гневен

преди 3 години

Върхът на наглостта е тия двамата мерз...ци да говорят за олигарси!!!Дебелия няма един ден трудов стаж,а патрона му раздаваше порциите по негово лично признание,когато се целуваха с украинския ч..-н на Орлов мост!!! Тъжно и срамно е докъде допуснахме да съсипят прекрасната ни РОДИНА!!!

142

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха.Отказвали се били те.То е ясно че повече няма как да бъдат с охрана от НСО,защото скандалът стана огромен.Ама 5-6 години ползваха тази охрана,плащали сме им я ние,с нашите пари.Ползвали са я без никакво правно основание,просто им е дадена от техният приятел ББ,с когото съвместно ограбват България.Хем спестяват 100000 месечно за такава охрана,хем НСО им придава представителност и легитимност,и чрез НСО командват полицията и всички държавни структури по места.Стават по-важни отколкото са

141

Койчо

преди 3 години

Искам да попитам тези двамата много честни политици колко милиарда откраднаха от българския народ.

140

Анонимен

преди 3 години

Турското РОбство СВЪРШИ. АХмед Доган и тия от ДПС, да ходи да си търси правата в Турция. ВЪН. А Делян Пеевски, да почне да се занимава с Български партии. Турците искат САМО да го използват и ограбят... Ако Пеевски НЕ е предател, като поп Кръстьо може да отиде в някоя от партиите на патриотите. или БГ друга партия... САМО предатели и трафиканти на Наркотици и башибозуци- *** и араби през границата, може да отидат в ДПС.

139

1

преди 3 години

този дебелия откъде има толкова пари на 33 години.защо не арестуват цацаров за бездействие.кога ще ги проверите питаме.дават дарение от крадените пари после радев виновен.

138

Баце

преди 3 години

Ц игансКи катун като държавав :)

137

Анонимен

преди 3 години

Голям срам. Тия са въшливи от пари Охрана ли не могат да си позволят? Ние плащаме яко за това

136

Басимо

преди 3 години

Човека дарява, дарява, а вие мамата му разказахте... 500 хилки за корона, 500 хилки за не знам си кво... Как може да не го обичате бре? :D

135

баба мара

преди 3 години

защо не се отказахте в началото ами сега когато хората излязоха по улицитевърнете парите които държавата е платила

134

Радев

преди 3 години

Освободете НСО ,беДеса няма нови роклиСтарите са за пране

133

Анонимен

преди 3 години

а Деса кога?

132

Глупаци

преди 3 години

Не може да се говори така на ангро.НСО служителите които охраняват нямат с нищо вина ,че началниците им са руски *** и слуги на радев по закон длъжни да изпълняват указания от президентският ибрик.НСО е перфектна служба не е допуснала убит политик никога. Приказки ,че е компрометирана може да се отнасят само към висшето и ръководство ,но не и към редовите агенти на НСО>

131

Анонимен

преди 3 години

А въпроса, дали се е искало съгласието на Доган и Пеевски е също интересен.Не мисля, че са от ниво да отказват на НСО, и службите които са взели решението.