20

Велес до 13 "З

преди 3 години

че на Фърчилото му личи увреждането от коронавирус. Нормален президент не може да призовава на въстание срещу народа си."- Е , призна си, че мафията в България си има държава! Щом оприличаваш мафиотите от ГЕРБ с народа! Добре е, че *** сте малко! Че то и гражданска война искате да ни спретнете, само и само да останете на хранилката...

19

nexussss

преди 3 години

Ейййй не спряхте с измислиците! Още какво уврежда? Зъби, нокти, вежди, бъбреци, стави, колене, косми, пети......КАКВО ОЩЕ???? Пфууу

18

бг

преди 3 години

Органите да увредени от отровите които поглъщаме с храната, водата и въздуха, а не от ковид.

17

ааа

преди 3 години

50 увредени от колко обаче? В UK заразените са поне половин милион, ако не и повече. Та 200-300 човека на милион е нищо. Стандартните ваксини дават повече проблеми.

16

Съдовият инцидент

преди 3 години

Се случва с много хора без да му обърнат внимание. Причината е стрес и лош начин на живот. Заразата с Ковид може и да е в последствие. Става допълнителен фактор на лошия начин на живот.

15

Парадокторче

преди 3 години

Не, не уврежда мозъчето, ако не е увредено предварително. Каквото и да измислят великите учени няма да помогне, лъжите за истерията Ковид ще замиришат и все поеече неувредени мозъци ще се усетят.

14

Анонимен

преди 3 години

Ясно. .. А аз се чудих защо някои *** тук. ..отричат вируса...Вече ги е поразил фатално.

13

знам

преди 3 години

че на Фърчилото му личи увреждането от коронавирус. Нормален президент не може да призовава на въстание срещу народа си.

12

Toto

преди 3 години

Тука от 30 г. Овреден и сме на честота олегофрения с наченки на курупция и мафия.

11

ето

преди 3 години

истината излезе наяве - Коронавируса е биологично оръжия създадено да затъпеят хората и да станат по-лесно манипулируеми

10

хаха

преди 3 години

продължавайте в същия дух и плашете овчето стадо. Трябват още повече псиясали да има

9

Полк. доц. Мангъров

преди 3 години

Така е! Ковид причинява психоза! Нарича се маскова психоза-непрестанно чувство за страх, заплаха и желание да се предпазиш от нея по възможно най-абсурдния начин.

8

Анонимен

преди 3 години

Това не е биологично оръжие вярвайте ми. Франция, която технически е подпомогнала комунистите да построят лабораторията в Ухан, кога ще понесе отговорност?

7

Анонимен

преди 3 години

"COVID-19: Дори леките случаи могат да увредят мозъкаНерядко тези увреждания биват откривани твърде късно"Спешно трябва да се дезинфекцира в парламента и министерски съвет, че там вирусът вече големи поразии е направил.

6

Анонимен

преди 3 години

Бг в момента е в КАТАСТРОФАЛНА зеравна криза и на никой не му дремИ !!Никой не си дава сметка че следващата седмица ще ударим 450-500 заразение на ден.Това отнесено към брой население отговаря на най-високите стойности отчетени в ......ИТАЛИЯ по време на абсолютният пик !!!!!Кви идЕотЕ сте вие БЕ ?!Молове, ресторанти, стадиони, барове, хотели.... ....ВСИЧКО РАБОТИ Нямате си на идея какво КЛАНЕ идва!!!

5

Анонимен

преди 3 години

грипа е неприятен всяка година

4

Анонимен

преди 3 години

Увреждането на мозъка както и на други органи е поради заниженото количество кислород в организма.Хубаво е да го кажат британците а не да се правят на ущипана невеста.

3

Ф.С.В.

преди 3 години

Нема страшно!! -нема да се плашите!!! в България 99% от населението е с умствени увреждания -така че Ковид19 не може да ни порази!! Ние сме "дълбоко' имунизирани!!

2

Велес

преди 3 години

Ахааа...Ето защо Даниела Дариткова се държи така! Заразила е и целия ГЕРБ-ерски щаб! На хаирлия да е!

1

Анонимен

преди 3 години

Верно е да ходиш с маска на 50 градуса жега,на открито, трябва да ти е увреден мозъка!