9

До 6

преди 3 години

Нов кабинет идва.Кабинетът на Борисов

8

НПО

преди 3 години

От Русия тръгват всички протести.Чакаме да дойдат пари и от САЩ за протести срещу расовата дискриминация,нищо че в Сърбия няма нeгри.И защо още няма протести срещу съществуването на полиция по принцип?У нас по селата полиция няма, та няма как да усвоим средства по това направление

7

До 6

преди 3 години

А според вас Божков какво прави в Дубай в момента? Вероятно е на яхтата си дирижирайки горещото българско лято.Не подценявайте силата на парите, тук говорим за милиарди и за развалени бизнес отношения. Нека не забравяме и г-н Василев от Белград, г-н Цветанов,който тази сутрин застана зад президента (същият когото хулеше години подред). Това са хора с власт и сериозни бизнес интереси,на които държавата им пречи в момента.Защо да не използват ситуацията за свой облаги?

6

Нов кабинет идва

преди 3 години

Само човек с нулев интелект би повярвал, че Божков стои зад всичко това? Въобще как си го обяснявате това да се случи или щом партията каже значи е така?

5

Анонимен

преди 3 години

Хора спрете се, не е време за протести и тълпи. Не е времето и за политически промени в началото на огромна глобална икономическа и здравна криза.Не е времето и да плажувате.Всичко,което се случва е провокация,провокация дирижирана от изпаднали в немилост олигарси използващи събрания гняв на българите за собствени угоди.Използвайте гражданското си право на изборите догодина.

4

emigrant

преди 3 години

накърненият българин да вземе властта??!!*** явно има много хахавелки все още в БГто дето си мислят,че живеем по времето на френската революция или октомврийският преврат 17та година?!И ромите разбраха,че власт се взема чрез гласуване и затуй участват по активно и от умници като вас?!А да попитам какво ти дето ще вземаш властта не ти харесва в момента?!Свобода ли нямаш да плюеш по форуми,телевизии и радиа?!Работа ли нямаш с добро заплащане?!Или си свикнал да краднеш ДДС пък Бойко не дава?!

3

House M.D.

преди 3 години

Наистина ли е използвал този словоред?

2

Анонимен

преди 3 години

И триете коментари, за това ще сме на последните места по свобода на словото!!!

1

Действаме

преди 3 години

Ред е и накърнения българин да измете гърбавите мутри този уикенд!