28

Веско

преди 3 години

Интересно. Прость въпрос зададох, дали някой и разследвал за причините, ама са го премахнали!?

27

Христо Христов

преди 3 години

До 27Лично холандският премиер каза по телевизията, че "лъжата в политиката не е грях".Въпрос на европейски ценности.

26

Анонимен

преди 3 години

За тези които знаят немски, гледайте документацията от втора немска програма ZDF от преди 3-4 г.:Es begann mit einer Lüge - част 1 и 2със сигурност го има предаването още в ютубата. Става въпрос за лъжите на .........Досещате за кой става въпрос! Нивото на г-н Маас е като на нашата Захариева само дето костюмите му са с два номера по тесни!

25

Христо Христов

преди 3 години

До 25Точно лицемерните немци бяха машата на янките в югославия.

24

Анонимен

преди 3 години

По титово време мюсюлмани и християни си живееха в Югославия добре и даже никой не забелязваше кой е мюсюлманин и кой е християнин. Изведднъж се появиха мюсюлмани и то въоръжени с тежки оръдия и изобилни количества друго въоръжение. Така че за това, което стана в Югославия са виновни тези, които въоръжиха сепаратиските сили там - а това бяха Запада и ЦРУ. Те не можеха да простят на Югославия, че е лидер на необвързаните страни в света

23

Анонимен

преди 3 години

Национализъм идва от нация.За сега нациите не се отричат.Янките са ни омръзнали с тяхното"велика нация".Тъй, че национализма ще го има винаги и това е нормално.Другото е *** про,,тия.

22

койчо

преди 3 години

гробовете на избитите от мюсюлманите къде са?

21

Dark

преди 3 години

Преди 25 години в сърцето на Европа, пред очите на света, човечеството беше подложено на геноцид в Сребреница. Не забравихме, няма да забравим геноцида, който е насочен към човечеството и онези, които си затварят очите за този геноцид.

20

Анонимен

преди 3 години

Аркан и Радко Младич национални герои на Сърбия

19

Анонимен

преди 3 години

На нашествието на исляма трябва да се даде отпор, както е направил Хан Тервел. Като се изпусне - видяхме кво става няколко стотин години по-късно. Евро*ейската цивилизация се води от сатанисти, исляма е техен проект, съответно не им пречи.

18

Мда

преди 3 години

Трябва да се даде отпор на ис*ляма"Иначе масовите гробове ще са на бели християни...

17

Роза

преди 3 години

От както свят светува,винаги невинни хора са заплащали грешките на управляващите.Има една бълг.поговорка:"Битият бит .....и т.н."Макар и цинична,тази поговорка е вярна,за съжаление!Нищо не може да върне живота на невинно убитите, а живите трябва да продължат да живеят.Тъй върви светът.....

16

тъй тъй

преди 3 години

Национализма не е проблем,той просто им пречи!Проблем са продажните некадърни политици!Те са големия проблем на сегашното време!

15

Анонимен

преди 3 години

Лицемери!

14

интернет

преди 3 години

ЕЕ нали САЩ даде оружие на тези да се бият против братя сърби.Тези САЩ направиха конфликта защо ЦЕЛТА Е ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА РУСИЯ.

13

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовСпокойно техната съдебна система е като наща. Наскоро и оня албанец тръгнаха да го съдят. Просто като Гешеффф са си решили кой им е крив той виновен другия друг път

12

Анонимен

преди 3 години

Политиката е като махало, колкото по науево отиваш толкова по надЕсно се връща. Вий кво ? Дан си мислити , че германеца един ден се събудил и решил да гласува за Хитлер. Я вище кви пееерастии са ставали по Ваймарско. Досущ като сега.

11

Анонимен

преди 3 години

Г-н Маас, а помните ли причината за войната и клането в Сребреница? Това също не бива да се повтаря, но не бива и дасе премълчава.

10

Анонимен

преди 3 години

Майкъл Роуз - бивш командващ на умиротворителните сили (UNPROFOR) в Босна и Херцеговина. "Срещу сърбите ползвахме тежка артилерия а срещу мюсюлманите ползвахме тежки думи" Да не ревем на чужди гробища със сигурност е имало жестоки действия и убийства но те са били и от двете страни.Истината се изопачава за да се накара обществото да повярва,че в един момент ей така от нищото сърбите са започнали масови екзекуции.Тва са глупости.

9

Христо Христов

преди 3 години

До 5Агенти на немските тайни служби бяха арестувани за атентата срещу оон в косово.Още от 90те години гнусните немски лицемери работят за разделението на балканите.Вън от ес на немските лицемери!