215

трът

преди 3 години

то радев не го иска а народа го иска стъга вече българския народ нее токлова *** за колкото си го мислите несме магарета да ви носим товара

214

Анонимен

преди 3 години

Е.....................не се знае, може и да успее, ще видим!

213

да

преди 3 години

Прав е президента Радев...........100 % ...............служебно правителство и нови избори!С международни наблюдатели, за да няма фалшификации и смяна на бюлетини, протоколи и чували, знаем ги тия гербаджийски номера!

212

?

преди 3 години

Ти не беше ли тъпата кърджалийска..., като те слушам май е прав

211

госпожо,

преди 3 години

,,боса,, така ви сипа ,че не знам с какви очи се показвате...

210

Анонимен

преди 3 години

Излязат ли хората сте паднали сьс или без радев той е следващия всички заминава те

209

Анонимен

преди 3 години

радев може да иска много работи, но не че той ги иска,а както му наредят.Толкова явна *** пРезидент не сме имали!Чак се съюзи с дубайския беглец,прокопиевци и галевица,ултраси и заблудени червени бабички,изобщо "венсеремос". Дори не знае защо е президент и на кого?Откакто му разкриха служителите в изнасяне на секретни документи и то в кишони,гокяма далавера ще да е било ,влезе отново в боя ,че се и съвукупи и с един череп.

208

Така

преди 3 години

Без да съм симпатизант на Герб подкрепям правителството и прокурора като независими власти. Президента няма право да се бърка в другите власти. ТочкаАко имс подозрения за незаконна дейност трябва да бъде разследван ако ще и президента да е.

207

Стоян

преди 3 години

Попитали радио Ереван какво правят тъпите п..ли когато ги разкрият, че са такива?Отговор: Подрязват си косата...

206

P.S:

преди 3 години

Комунистите пак напират за власт. Трудна работа другари, трудна.

205

Скептик

преди 3 години

Интересно слугинажът от Нова как са я представили на зрителите. Дали отдолу с дребен шрифт е пишело ***?

204

Анонимен

преди 3 години

Не ви е Радев проблемът. Вие сте пропити от корупция , наглост и тотална липса на връзка с реалността. Това НЕ е правова държава, вие НЕ сте демократична, дясна партия , а една шайка , която се държи като организирана престъпна групировка начело с Гешев

203

Анонимен

преди 3 години

Такава пародия и такава липса на достойнство рядко се среща.Ама той и шефът й Ту лупа много ясно я охарактеризира, макар и пиян.Тогава човек е най-искрен ...

202

Анонимен

преди 3 години

Цвета-Теменужка-Екатерина-Петя-Даниела-Николинка и т.н. цял курник от празноглави пернати , до една избрани по глупост от Тиквун!

201

Анонимен

преди 3 години

Тук е точното място да се убедиш , че българските комунисти , водени от криминалния елит , са тези , които ще ликвидират България !

200

Анонимен

преди 3 години

Радев не е казал, не го е направил, че гледай и да не сложи Христо Иванов за служебен премиер, че тогава жална ви майка на всички герберасти!

199

За юрдечките и повеч

преди 3 години

Мисля, че служебните кабинети са приоритет на президента, а не на НС. В този смисъл изявлението на дамата е безпочвено и безпредметно.

198

Митко

преди 3 години

Пекинска патица, расла във Виетнам. Аман от неграмотници, дето ни управляват. Единият чел само Винету, другият не знае къде е Китай, третият кой знае какво му липсва....

197

Уво БОКО !!!

преди 3 години

Напред, напред , напред със знамена, напред за победа , за България !БОЙКО ВЪН !

196

Анонимен

преди 3 години

Служебен кабинет на Радев ? - ОК - със служебен премиер - Васил Божков ! Напълно го заслужавате , жалки червени *** !