118

да,да ама не

преди 3 години

Народа поства по протести оставки и прочее! Коронавируса остана като сираче на чужди гробища! Няма с кого да се заядеш, ей така за спорта!

117

До до 128

преди 3 години

Тоя ХИВ ми звучи като вуду магия. Казват ти, че си заразен и от 1 до 10 години умираш от нещо друго. Срив на имунната система от стрес. Дали това, че постоянно говорим за ковид и за опасността от нея не въздейства на организма негативно и да ни разболява?

116

до 128

преди 3 години

Ако ХИВ позивитните не са на терапия, развиват СПИН между 1 и 10 години след заразяването. Много малко изключения има. А като развият СПИН, умират от пневмония, туберколоза или рак.

115

Анонимен

преди 3 години

Nexuss е прав. Наистина сте облъчени. И ви промиха мозъците с тоя вирус. Колко време стана не се усещате за какво ид реч.

114

Анонимен

преди 3 години

До Лозев 122Не всички положителни се разболяват. Така както с вируса на ХИВ не всички се разболяват от СПИН. Но това не значи, че никой няма да се разболее като е положителен. А твоят колега няма капка съзнание и мисли само за собствения си криваразбран кеф.

113

Анонимен

преди 3 години

До ЛозевХаха, и италианците бяха доказано болни и си ходеха на ски. После не смогваха да погребватА за интелекта на колегата ти няма какво да се каже, ако действително е положителен!

112

Анонимен

преди 3 години

До nexussss 115То от такива прООсти кООпелета сме на това дереджеПределно е ясно!

111

MMA

преди 3 години

До nexussssАре ти да не ни казваш какво да мислим и какво да говорим, разбрахме ли се?

110

nexussss

преди 3 години

До АнонименАре да не ми казваш какво да правя, кога да го правя и какво да говоря! Разбрахме се нали?

109

Анонимен

преди 3 години

Най-много ги е страх от вируса тези, които все говорят за "измисления коронавирус". Пределно ясно е защо.

108

Анонимен

преди 3 години

До nexussssЗначи, влизаш в инфекциозното отделение без предпазни средства, като предварително уведомиш медиите. Ако до седмица не се разболееш, ще докажеш на цял свят че такъв вирус няма. Интересно, никой до сега не ще да го направи, защо ли?

107

Анонимен

преди 3 години

Откъде толкова пари за тестове. С тоя темп половината бюджет на здравната каса или около 200 милиона лева ще идат само за тестове .

106

nexussss

преди 3 години

Само да споделя - от глупостите за измисления коронавирус се интересуват само политиците (ясно е защо) и облъчените от медиите. За всички останали това е затворена страница и единствено играем цирка с "противоепидемичните им мерки" за да не ни бъркат в джоба за измишльотини. Мисля, че съм пределно ясен :)

105

Златена

преди 3 години

Нормално нищо хубаво не можем.да очакваме от дебилни българи без мозък и от дебилен президент Радев всички те са егоисти с егоистично мислене които мислят само за себе си и за своето благополучие за живота на другиде българи въобще не им пука жалко ще заради дебилни българи егоисти в България страдаме ние нормалните Българи.

104

Анонимен

преди 3 години

*** ги изкараха на протести, без маски, набутани един в друг, гледай какво става следващата седмица. Бум на новозаразените и се затварят всички в къщи. Ама, то акъл трябва и той не се купува за 20 лв.

103

Златена

преди 3 години

Нормално нищо хубаво не можем.да очакваме от дебилни българи без мозък и от дебилен президент Радев всички те са егоисти с егоистично мислене които мислят само за себе си и за своето благополучие за живота на другиде Без въобще не им пука жалко ще заради дебилни българи егоисти в България страдаме ние нормалните Българи.

102

Анонимен

преди 3 години

В Бразилия където не спазват мерки броя на жертвите спрямо населението е по-нисък от редица европейски държави които спазват мерки.

101

Анонимен

преди 3 години

Колко милиона е Сърбия?

100

Анонимен

преди 3 години

В Сърбия са починали 18 души за последното денонощие с COVID19.

99

Анонимен

преди 3 години

Тестват се контактни у нас, затова и случаите са повече. В другите държави се тестваше наред. Нищо не се е променило. Сега тестовете са тройно повече и тройно повече носители.