39

Бай Иван

преди 3 години

Времето беше ваше, Желев се съгласи да създаде ДПС , радвайте се сега ;) !!!

38

Анонимен

преди 3 години

пред вид сътрудничеството на доган с лукойл за добиване на имота,както и съседството с непристъпното пристанище на руснаците,се вижда ясно,че догана е руски агент,както пасито е цру агент,всичко това ми е все едно,но изключително ме дразни невъзможния достъп на граждани и институции до въпросните имоти,явно нашите закони не са за тях,въпреки,че са на наша територия и това е унизително,както за хората,така и за държавата и държавността

37

Анонимен

преди 3 години

А дали носят руски знамена?

36

Анонимен

преди 3 години

До 44Не само за тях а за цялото БКП котило от последните 75 години. Де що е БКП (Герб, БСП, ДПС, Патриоти) трябва да се побийва.

35

Анонимен

преди 3 години

Е дай пък да ги оставим да праат квото си искат. дпс обучава от години войска в лагери в Родопите. Там не може да влезе външен (да не говорим пък за българин), в съседните населени места не може да чуеш българска реч, смятат те за натрапник и бързат да те изгонят... това става с благословията на службите и управляващите.

34

Ж

преди 3 години

Много нагли..

33

Аййй канари

преди 3 години

Айдеее АЛЛАх уакбар .Всеки път когато народа потърси сметка-защо живее в най бедната и корумпирана държава в източна Европа и се вадят едни и същи клишета.Етническия мир ,членството в Европа и нашата мила съседка от която трябва да се страхуваме да не е предизвикаме.Ама ако някой от Кюрдистан направи такава демонстрация примерно в Анталия с автобус на ПКК на почивка дали ще има същата търпимост като в парк Росенец?Покойния писател Х.Калчев посочи отдавна кой е Козела вече и децата им е ясно.

32

Много сте глупави

преди 3 години

ако си позволите да ви настройват срещу турците, и да ви използват като пионки в тази игра. Имайте предвид, че Ердоган ще си защити турците, но много се съмнявам, че кукловодът ви, ще ви защити по някакъв начин. Ще се изплаши и ще забегне в чужбина, а вие ще плачете с кървави сълзи.

31

Аве

преди 3 години

Събират несъбират, дотук беше то !

30

Анонимен

преди 3 години

Абе...гербаджиите.. вие на този протест...на коя страна ще сте?За Доган или против него? Или и вие вече се объркахте на кой да целувате....

29

Анонимен

преди 3 години

Да се съберат повечко, защото ме сърбят ръцете!

28

Анонимен

преди 3 години

хаха великия бай чалгар чорбаджи изгони съвестните българи и остави мутри и *** в абсурдната си република и сега му я взимат малко по малко! успех велики български чорбаджи, оправяй се с връзки сега като ти взимат държавата нагло, както и ти си наглец и ръкопляскаш като промит мозък на мутри догановци и пеевци това заслужаваш!

27

ТИКВАР

преди 3 години

Рублеф се оказа обикновено руско ***!.............Друго е да си п0ддложка на Тиквун!

26

СПРАВЕДЛИВ

преди 3 години

НСО защо не пръсне ряза.ните младежи от Гърмен?Смятам че десетина от НСО за минути могат да ги настанят обратно в автобуса или в няколко бронирани буса на жандармерията.Къде е държавата бе ,Тиквооо?Доган ли е началника ти бе ,Мишок Банкянски?

25

Скоти Пипан

преди 3 години

НАТО е в мозъчна смърт, приятели, самите натовци ви го казаха. Благодарение на ревльото Паси ние сме с гол газ, а турците вършеят по съседите си както си искат. Сценариите не са добри, предсказанията също. За това сме виновни всички с действията или бездействията си. Бог да пази България, друго не ни остана.

24

Анонимен

преди 3 години

Аз га ви говоря, че утре ша има индианско парти със стрелички и томахавки, вие мислете, че се бъзикам. Сваляйте колкото можете повече анадолски скалпове, братя и сестри от племето *** и ***. Утре ша падне голям купон и гонидба на фес партито. Тези които не свалят андолски скалпел, ша бъдат изгонени от племенният съвет...

23

Хм

преди 3 години

До Умен българинГаджев, това си е чиста българска фамилия (християнин), който захвърли българското знаме като ***... Поп Кръстьо предава Левски ....Българския народ беше обран (1997) от български политици и благодарение на българските политици, палещи свещи в църквите, хората изградили България ровят в кофите за да оцелеят... Видни български бизнесмени с ухота горят европейските *** и ни тровят, за някой лев.. Има една приказка, първо си виж кола в г..за, после търси песъчинка в окото.

22

Гербер с каскет

преди 3 години

Утре не правете война . Правете секс.

21

Анонимен

преди 3 години

Ида утре. По море . Има едно място на джета

20

Сатира

преди 3 години

Имат си отношение по въпроса и гласоподавателите на ДПС, и то е може би, нещо от типа - "Защо пък Българските турци да не могат да крадат от нас, и да бъдат мафиоти???"