57

Кметът

преди 3 години

Г-н Дончев, какво направихте за 11 г.?...Хората станаха по-бедни,по-болни и по-нещастни.Младите и старите искат да си ходите вече.Няма да ви спасят и екскурзиантете,на които платите,а те горките не знаеха защо са в столицата. Оставка!!!

56

Цирк Добрич

преди 3 години

Тoвa вeчe e върхa в циркa.Глaвнoкoмaндвaщия нa AРМИЯТA Рaдeв aгитирa бaй Пeткo oт Буcмaнци дa cъбaря влacтa!Дa изкaрa oт кaзaрмaтa eднa рoтa,бaй Пeткo дa нe e Крaли Мaркo.В ceлo Куилoвци имa нaдaрeни ceляни патриоти, кoитo и Фрeнcки кoмaндocи c кoлoвe oт дoмaти бият,тaм дa aгитирa!

55

Анонимен

преди 3 години

Дончев, високият ти пост "изстрелва" единствено мнението ти високо в небето. Иначе ти си ходиш по земята. Мнението ти е погрешно. Властта е замаяла главата ти. Хвалите се че прокуратурата работи. Да, работи. КАК РАБОТИ - 50% ОТ РЕСУРСА И Е ЗА САМОРАЗПРАВА СЪС ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ОПОНЕНТИ. Народа това го вижда и протестира. Революция няма да има, но протести ще има. Както сте тръгнали, ще затвърдите в народа убеждението че протестите са правилни. Властта развращава, а абсолютната - абсолютно. Нали така

54

анонимен

преди 3 години

И ТОЗИ СМЯТА, ЧЕ ИМА ПОЛИТИЧЕСКА КУЛТУРА. СКРИЛ СЕ Е ЗАД ГЪРБА НА БОЙКО И ПЛЕЩИ ЛИ ПЛЕЩИ. С КАКВО Е ДОПРИНЕСЪЛ ЗА БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ЛИ ДА КАЖЕ????

53

Анонимен

преди 3 години

Случващото е в резултат на липса на политически реформи. Имахте повече от 10 години време.

52

Анонимен наблюдател

преди 3 години

Ниска политическа хигиена.

51

Гербераст-педе*раст

преди 3 години

Кака МараНа мен лично ми хареса ламбадата между Пинокио и бодигарда на плажа в Росенец.Малко беше чакълесто, а и килограмите на бившия правосъден бяха в повечко, но се размина с едно свето кръщене на блудния мореплавател. Другия път - с подводница....=============Кака Мара на дувара, по к0ра на Доганя да побара. И понеже съм поет, ще ми завърти един мин'нет!

50

Ха-ха

преди 3 години

Защото в сградата на Министерски съвет се влиза през избори.========Но, в нормалните държави, а за вас - задължително с ТУКАТИ!

49

Даа,

преди 3 години

На народ с ниска национална култура това се полага, държавници с липстваща политическа култура. Алтернатива просто няма.....

48

Анонимен

преди 3 години

"Да изметем мутрите, да извадим престъпниците и крадците на светло!Това ни звучи прекрасно. Отдавна чакани думи от Главата на държавата.

47

Нели

преди 3 години

Беше пълно с пияни ***, баби и ултраси... Панаир да става!

46

от радиоточката

преди 3 години

Фантомас от радиоточката в Габрово смята, че като гледа мрачно с физиономията на си фриц (само каската му липсва), ще бъде много авторитетен и убедителен, каквито и баналности и лъжи да говори.

45

Анонимен

преди 3 години

Кой ви е избрал бе индианци? Муджахидините ли? Защото нормален българин никога не би гласувал за *** вожд - пожарникар! Отделно, как ние където сме в чужбина ни ползвате гласовете? А и на умрелите, нямате срам към умрелите хора, нещастнициии. Та кой ви е избирал вас бе спукани капутииии? Ще ви засилим скоро, към най-близкия затвор...

44

Това са

преди 3 години

Обичайните комунистически сценарии - не им пука нито за държавата, нито за народа, единствената им цел е да съборят управляващите и да се нацедят на тяхното място ! Сега си мислят, че заради кризата с коронавируса повече хора ще ги подкрепят, но дълбоко се лъжат ! А тая пародия на президент се държи като главатар на държавен преврат - невероятно, но факт !!!

43

Да

преди 3 години

Една култура с цвят червен !

42

Анонимен

преди 3 години

Да ти дадат заплата от 300 евро как ще живееш бе каруцар габровски

41

Гошо

преди 3 години

Томе фръляй оставката и бегай Навремето пропусна случая да смениш Бойко сега не повтаряй грешката си

40

Койчо

преди 3 години

Дончев е много вещт в занаята с много висока култура придобита от работата му с радиоточката в Габрово

39

Анонимен

преди 3 години

Най-доброто оправдание, направо космически кораб. обаче се нагледахме на театър. Прости ли са хората ако приемат нещата просто ? Времето ви изтича тик-так, тик-так. Болшинство, под формата на дефектно звено, елате се изповядайте а пък ние ще ви простим :)

38

Сат Н

преди 3 години

Случващото се е в резултат на ниска политическа култура--------Попитай жена си за политическата култура, за тоягата и моркова, пар цал прос...