207

Гешев на работа

преди 3 години

Радев, страх те е от Гешев! Страх те е агресивно, но все пак е страх! Знаех си, че си п лъх. Всичкият този лъжлив патос, фалшив наставнически тон, всичкият този фалш е за да приклривма страха ти. Ако нямаш какво да криеш от закона, нямаше да насъскваш хората против Гешев! Страх те е, Радев! Апелирам Гешев да си свърши работата.

206

Анонимен

преди 3 години

Гешев ще го съдим -Гешев ще го тричаме +

205

Анонимен

преди 3 години

Борисов и мафиотското управление на Герб трябва да си отиде на всяка цена ! Но ако то бъде сменено от Бсп и проруско управление, то България е обречена!

204

Анонимен

преди 3 години

Леле мале,чета тук и не знам да плача или да се смея! Някакъв хора,които само плюят,ама и те не знаят защо Боко, коментират малоумщината с шопираната снимка, искат да идва армията и пр. обаче не се замислят,че в нормалната държава могат да гласуват за който решат и след като им се предложи програма! Но не,те са ***,тях не ги вълнува,че *** дрънка тъпизми и нищо реално и конкретно не предлага ,освен публично рушене на държавността!Ами заслужавате си съдбата,другаре заблудени!

203

Зозо

преди 3 години

Гербавите дори не усетиха как си го втъкнаха сами до ушите с този гламaм пишман прокурор. Това с Божков ще е нищо пред идващото.

202

Анонимен

преди 3 години

Събирам дарения, искам да му купя един летен каскет, че с тоя беше и зимата, а сега е 35 градуса и ми е жал, пратете Смс с текс "Гешев - каскет" на кратък номер...

201

Анонимен

преди 3 години

До леле , а у насРъфат отвсякъде.

200

Анонимен

преди 3 години

Като свалите правителството ето тези рецидивисти с псувните и татуировките ще ви управляват.

199

Българин

преди 3 години

Трябва да бият джендъра бойко и затвор за тоя насадител на содомия и ювенални османо-содомски закони ! Затова ли пазиш Доган - защото насаждаш османския ЗСУ при който ще се плаща кръвен данък на содомити и сатанисти ! Народа да помете тая ***. борисофф управлява с има няма 30%. Да се дига народа и да ги измете тея содомизирани сатанизирани и лъжирани хора ! ОСТАВКА !!! и ЗАТВОР!!!

198

Анонимен

преди 3 години

Ставайте българи! Мафията и мутрите са захапали страната ни

197

Анонимен

преди 3 години

Радев подписа указа за назначаване на Каскета а някои казват Каскета да вкара радев в затвора!

196

Анонимен

преди 3 години

Гешев е кучето на Бойко, "дръж тук, дръж там, седни, претъркулисе, донеси кюлчето, захапи ония", това е Гешев, нищо повече

195

леле , а у нас

преди 3 години

Никой не иска да слуша за демокрацияот персони, които живеят като монарси.

194

Анонимен

преди 3 години

Генерал Радев поведе смелите българи към славна победа, краят на герберското владичество е близо, ако ще бягат сега е момента, скоро ще е късно

193

ето на

преди 3 години

Радев го е страх от главния прокурор, организира си протести, за да уволни Гешев. Защото Гешев може да се добере до много неприятна за Радев информация и по-лошо - доказателства. Дори не е необходимо Радев да бъде уволнен. Веднъж стане ли за посмешище поради връзкине си с престъпни бизнесмени, а Радев стана... Обиските в президентството го настървиха. Радев е *** фиот!

192

Тонката

преди 3 години

Сега разбрахте ли защо баце държи пачките под ръка? Точно за такива ситуации. Скоро ще му трябват, баце го е предвидил, баце е визионер.

191

Анонимен

преди 3 години

Питам 1000 пъти днес,кое подкрепяте на Радев, толкова ли сте *** и кухи,че не виждате плоското му демагогстване-че той нищо не е предложил изобщо,овъртян е и зависим от насадените му ДС ченгета,които дори не може да разкара и най-вече няма топки и кураж да се яви на нормални избори ,Ами размахва юмруци и заплашва с метежи и погроми. Обаче 44та мина и ги няма сАвеЦките танкове,другари!

190

Анонимен

преди 3 години

70% ОТ РАБОТЕЩИТЕ СА С 600 ЛЕВА, А5-6 % С 250 000 ЛЕВА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА...

189

Сат Н

преди 3 години

- Защо протестирате?- ОСТАВКА- А защо искате оставка?- *тишина*--------Какво искаш, да ти кажат директно пред камерата, че Премиерът и Главният прокурор на България са червени милиционери второ поколение и престъпници срещу държавата ли? Не всеки може да го каже пред камера.

188

Анонимен

преди 3 години

И КОГА МОЛЯЩЕ ГИ СТИГНЕМ ШВЕЦИЯ, АВСТРИЯ, ХОЛАНДИЯ???