43

Краен

преди 3 години

Странни са ми всеки път разни хорица дето злорадстват. Най-големия инвеститор в България е българския емигрант. Над 2 милиарда евро всяка година идват от хората които "мият ***" в чужбина. Питам се как *** ще изкара зимата ако всички тия хора останат без доходи и се върнат в "милата татковина" и отидат на борсата? Ами как ще изкарат техните семейства, майки, бащи? Убедих се с времето, че в БГ наистина останаха в болшинството си най-простите ***.

42

Анонимен

преди 3 години

До Специалист 42Да му мислят гастарбайтерите, те са тия, които работят за малко пари.....Да те ще са най-потърпевши заради собственото им пещерно мислене! Много от тях не знаят език и разчитат на български работодатели!

41

Анонимен

преди 3 години

До Елдорадо 41Паундленд ще стане тенленд хаха :) 5 години живях в Англия ама взе да ми писва, а и отношението на англичаните към българите специално е недопостимо!!!Отношението на англичаните към "заслужилите" български хронични ганиуювеее и говниуювее е напълно заслужено!

40

Специалист

преди 3 години

Да му мислят гастарбайтерите, те са тия, които работят за малко пари. Повечето англичани и без това живеят на помощи от държавата и имат жилища, ама гастарбайтерите к'о ли ще правят и по-важното как ще демонстрират състояние, когато се прибират по родните си села?

39

Елдорадо

преди 3 години

Паундленд ще стане тенленд хаха :) 5 години живях в Англия ама взе да ми писва, а и отношението на англичаните към българите специално е недопостимо!!!

38

Коменданте Че Говада

преди 3 години

Има нужда само от предсрочни президентски избори!

37

ДААА

преди 3 години

На фона на К19 и икономическата криза вихреща се на всякъде по света кралството ще си гласува мита за почти всичко, а ние ще сме на гол тумбак, чифте пищови/ ще харчим милиони за избори, които ще качат на власт пак нагли крадци "милеещи повече за джоба си, от колкото за нас.

36

Сополанко Пуберски

преди 3 години

До 29 TotenkopfТочно защото съжаляваме за това, което се случва в БГ, затова се опитваме да ви налеем малко мозък в *** кратуни, да ви отворим очите, че сте заспали гани всичките там в БГ

35

Сополанко Пуберски

преди 3 години

Се "специалисти" се изказват тук за британците - я пъпчиви тинейджъри, я неуспели алкохолици. Се ЕнтЕлЕтЕнти

34

Британски Трол

преди 3 години

Колкото и да скочат във Великобритания, пак не могат да настигнат цените в България.

33

От Англия

преди 3 години

Вие за Англия не се тревожете. Мислете какво ще правите когато ви станат левчетата евра

32

гадна твар

преди 3 години

Аууу, ами сега какво ще правим ние всичките селяни-имигранти във Великобритания. Да вземам да се връщаме по родните си села ли, кво ли. Само да не забравим на влизане да си сложим маските и да бързаме да обърнем паундите в евро, че нали БГ е в чакалнята на "успеха" я. Клоуни на които и малките деца вече не вярват.

31

Анонимен

преди 3 години

Със сделка и без сделка, цените във Великобритания ще скочат гарантирано след Брекзита.

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Това държава ли е?Там вече няма хора. Всички избягаха и отидоха да работят в Канада,Австралия и Америка. Около 1милион вече не са там. Бройката им се запълни от неграмотни, неуки и същества без мозъци в главите.По всичко си личи че пишеш за България, тоест БКП_Лайнарияяяя.:))))))))))))))))

29

Анонимен

преди 3 години

Това държава ли е?Там вече няма хора. Всички избягаха и отидоха да работят в Канада,Австралия и Америка. Около 1милион вече не са там. Бройката им се запълни от неграмотни, неуки и същества без мозъци в главите.

28

Анонимен

преди 3 години

Те имат пари, няма да гладуват я. Пък и ще разпънат платната на яхтите си и ще започнат да пиратстват из океана от Ямайка до Плимут, пиейки ром с джин, за да наливат основите на втората си морска империя!

27

Анонимен

преди 3 години

Имайки предвид огромното негативно търговско салдо с ес, островът ще е на мегадалавера от брекзит без дийл.

26

Анонимен

преди 3 години

Скачали били цените.:))))))))))))))))))Скачат българските хронични ганиуювее и говниуювеее от глад и злоба! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

25

Леле до 25

преди 3 години

И аз се зачудих на този пост... толкова стоки имат, че първата работа на Уилям и Кейт беше да наобиколят териториите , че се задават тежки преговори за внос/износ... а американските корпорации ясно показаха, че изобщо не ги интересува величието на Британия, искат пари, пари и влияние , и контрол .... честно казано , англетата са ми супер симпатични и ми е гадно за тях, ама... кой каквото си направи, знаете...

24

Анонимен

преди 3 години

Че нали това е идеята да скочат цените на вносните стоки и по този начин да се увеличи търсенето на британските стоки които стават по евтини.