31

Тодорка Иванова

преди 3 години

Чета коментарите и се изумявам от бездушието... нима не сте били млади и не сте грешали?! Все пак от този свят си е отишъл един човек! А ако беше ваш близък?... Пак ли щяхте да дрънкате тия глупости?...

30

Я па я..!

преди 3 години

До Поет 25 А какво да правим с чалгаджиите и комунистите ?

29

Да допълня...

преди 3 години

До Annele 21 И при соца имаше свободия. Пример: Мажеше да построиш къща без документи и план и след време да ти я узаконят. И никой не мислеше за събаряне.

28

Анонимен

преди 3 години

Мотора на снимката е страхотен.

27

Хо

преди 3 години

Вчера в час пик ,на оживено кръстовище ,на червен светофар,карайки на задна гума префуча един такъв донор...После пазете мотористите,как да пазиш нещо,такова с една мозъча гънка?

26

м дааа

преди 3 години

Гледал е много анимации, те там минават през стени и огради и само остават очертанията им - ами очертал се е с кървав фулмастер.

25

Щеше да е

преди 3 години

Новина,ако оградата се беше блъснала в хомолуденс!Поздравът им е "Аве Цезар,отиващите да умрат ,те поздравяват!

24

Granik

преди 3 години

Три единици тестостерон над нормалното ,вече става смъртоносно .

23

Поет

преди 3 години

Дай Боже за всеки рокер и метал по една здрава дебела стена !!!!!!

22

Жо

преди 3 години

РАЗРЕШЕНАТА скорост по магистрала за мотоциклети е 100 км/ч.Това означава, че леките коли трябва непрекъснато да изпреварват мотоциклетите.Само че се случва обратното.Ако колата ви се движи със 130 км/ч, за да ви изпревари мотоциклет, значи той кара със 150 км/ч.

21

House M.D.

преди 3 години

А оградата как е? Дала ли е вече показания?

20

Annele

преди 3 години

Много демокрация и свободия, никой не ги спира и не им прави забележка за скоростта и шума. Добре че има огради .

19

Анонимен

преди 3 години

Още един, който се мислел за безсмъртен!

18

Анонимен

преди 3 години

дано оградата да е добре

17

Анонимен

преди 3 години

По пътищата се карат всевъзможни мотори. Включителни и пистови. На тези мотори кормилото не може да зе завърта наляво - надясно. Завиването става чрез наклоняване на мотора. Мисля, че точно тези мотори трябва да бъдат забранени.

16

Анонимен

преди 3 години

До ЗоТова откога? Може би искаше да напишеш, че повечето мотори не могат да вдигат по-малко от 140.

15

дс

преди 3 години

До ддсНе, аз достатъчно ясно написах, че голямата част от мотористите са си нормални и управляват прекрасните си машини внимателно и отговорно. Останалите обаче карат мотори заради малките! А в другите държави, има по-много мотористи отколкото в България, защото хората са по-богати. И да, там почти всичките им мотористи нямат проблема малка ... (услужливо сложих точките, да не го прави това редакторът). И в онези държави рокерите карат внимателно и отговорно и никой не ги нарича "донори".

14

Швестер Велко

преди 3 години

Чалгата не прощава.... *** на мотор=селско изпълнение с бис! Ама този път, биса завършил с финасиране до умиране... Бог да пази невинните! Амин

13

Случаен гражданин

преди 3 години

Живял-умря. Какво да го правиш.... Винаги ми е било чудно. Как докато са живи всички мотористи на въпроса Защо караш като лууд? Отговарят едно и също - Не те засяга . Живота си е мой. Заради адреналина е.Обичам да живея на ръба... А когато паднат от тоя "ръб" и се почва друга песен.Другите са виновни... ама как си замина млад и зелен ... Съъълзи и сооополи... Буаааа.Вие другите сте виновни,че го позволихте ..... Къде отиде адреналина?А живота на ръба .... само един джендърски рев остана..

12

Мнение

преди 3 години

Дали е направил дупка в дувара?Опитал се е ама ...не се казва в новината!