7

Че Гевара

преди 3 години

Приходите от българи двойно по-малки от тези на румънци и сърби .Нормално като се има предвид че се ходи с пълни багажници на евтиното северно крайбрежие и там се харчи само за квартира .Евентуално ако се седне на плажно заведение с чадъри се взима по едно кафе и то се пие цял ден . И после се тръби надлъж и шир колко е евтино и спокойно в Гърция .

6

Те навсякъде

преди 3 години

Затвориха границите си за българите, но спокойно, вирус няма, това е световна конспирация.

5

Анонимен

преди 3 години

Парите обичат тишината. Така, че Гръците ще правят проби по границата, но за масово тестване ще се на първата само по медиите. Иначе колкото направят, все е нещо.А дали са по дисциплинирани и поддържат ниски нива на разпространение на вируса, официалната информация е много съмнителна. Ще видим към края на Август, колко туристи ще се приберат с корона. Може и томбола с награди да им разиграят. Гарантиран вентилатор, за обадишване.

4

Бау

преди 3 години

До до 1Бунтарите не протестират .. Те просто не спазват трите Д. Това е техният начин за "бунт".

3

Анонимен

преди 3 години

Всички заедно на протеста довечера. Вирус няма и ще дават рубли също.

2

Анонимен

преди 3 години

дали пък Гърция не крие положителлнитет си пробии, за да им се развива туризма? Подозрително ми е, че имат толкова малко + проби. Навсякъде се забелязва повишение сред заразените, лято е, хората са навън, смятам, че е нормално. При лошо време си седят в къщи.

1

Бау

преди 3 години

Натам отива. Съдете се на "бунтарите".