15

Анонимен

преди 3 години

Ще... ще..., ама кога ще е това ще?Ще..., ще..., ама не ще.

14

До 11

преди 3 години

Той нали затова стана лош - защото се напълни с такива, а вече и цяла западна Европа !

13

Да бе

преди 3 години

Араби и не гри мюсюлмани да строят християнски храм, що за простотия ! Този път сигурно не само ще го запалят, ами и ще го сринат !

12

Саксофонов

преди 3 години

Покрива го палнаха разни тарамбуки, които бачкаха там. Съвсем нарочно, разбира се.

11

Анонимен

преди 3 години

Масово напускали.Хаха ама къде ги четете тия глупости не знам.Париж бил лош ми като е лош заминавай обратно за Сайгон сега ХонШи Мин там араби няма.

10

Бернард

преди 3 години

До АнонименАрабите и африканците СА били СА и ЩЕ бъдат част от Франция.... Да , като основен потребител на социални помощи. Нищо друго. Може би така трябва. Всеки пчелен кошер си има търртеи . Проблема е когат о търртеите станат повече от пчелите произвеждащи мед . Тогава цялата пчелна колония загива . Белите французи масово напускат Париж. Продават си къщите и напускат. И това е тенденция от последните 20г. А араби и африканци масово се заселват там. Заради лесния достъп до социални помощи .

9

Анонимен

преди 3 години

Арабите и африканците СА били СА и ЩЕ бъдат част от Франция.Франция дължи много на Африка.Китайци и азиатци НЯМАТ място в Париж и Франция като не им харесва да се омитат в посока Пекин Токио и Сеул.

8

Ииии.. кой

преди 3 години

До Бернард Ииии... кой е виновен? Ами соросоидната част на франсетата е виновна. Още от времената на тамплиерите и хугенотите половината франсета не са същински християни. То Нотър Дам е много съмнителна християнска църква. Цялата църква бъка от тамплиерски и сатанински символи,защото голяма част от градежа е и точно по тамплиерските времена в Париж. Франсетата бяха превърнали църквата от храм в прасе-касичка. Може да са я запалили ислямисти, може да са я запалили и противници на тамплиерите.

7

Бернард

преди 3 години

Париж е нищо по различно от всеки един голям европейски/американски град . Мръъсотия, скитници, търтеи живеещи на социални помощи, всякакви вечно мърморещи недоволни на тема религия, социални помощи, джендърски права, етнически права...С големи приказки и вечно недоволни, но никога не предприемащи някакви действия да променят положението си , все едно че им харесва да мрънкат и да протестират.Като "жълтите жилетки" например.Излизат с някакви плакатчета . Чупят няколко коли .. и утре пак същото.

6

Бернард

преди 3 години

От първото ми ходене до Париж през 1992 до последното/за сега/ м.Март тази година градът се превърна от прекрасна туристическа дестинация в кллоака пълна с черрна иззмет.Мръссотията е отчайваща. Като в БГ сиг4нска мааала.Прекрасните френски кафенета изчезнаха и на тяхно място има дюнерджийници и арабски наргиле барове.Цели квартали вече са опасни за бели посетители.ВСИЧКИ френски сувенири са Мейд ин Чайна.Дори и картичките продавани край Айфеловата кула .Пълно е с тунизийски джебчии. Жалко е.

5

Бернард

преди 3 години

До Леле до ха-хаТипично по джендърски. Ако някой изкаже различно от твоето мнение и веднага е или турче или расист или ислямист. Сигурно си виждал Катедралата само на картичка а за французи си чувал само от даскалката ти по география за да ми ги приказваш такива . ДА, мнооого патриотично.. ама само до там. Дори и Айфеловата да падне само едни тихи мирни протести ще има с цветенца ... нищо повече. Нотр Дам беше ЗАПАЛЕН умишлено .Чети френските медии . И нищо. Париж отдавна не е бял град .

4

Анонимен

преди 3 години

А следващия пожар ще я върне във вида във който е била преди да бъде построенa. Добре дошли скъпи бежанци

3

Ха-ха

преди 3 години

До Леле до ха-хаШан*ток...Аз съм баннат на хиляда места за антиислямистки постове и пак съм на фронта,а ти просто не можеш да схванеш иронията.За сарказъм да не говорим въобще.

2

Леле до “ха-ха”

преди 3 години

Турче, още ли се радваш, че изгоря Християнски символ на Европа !? Наистина ли сравни френското качество с китайското? Китайското можеш да сравняваш само с турското, шери! Имаше едни организации- искаха минаре да строят на Парижката Света Богородица- че иначе било расизъм. Пак ти казвам! Цяла Франция настръхна. А пипнете ли Айфеловата започва война. И тоя път франсетата ще ви изколят до крак.

1

Ха-ха

преди 3 години

Китайците могат да я възстановят за месец,ама няма да е много автентична.Като материали,иначе вида ще го докарат.