34

Анонимен

преди 3 години

Какви ресторанти, 380лв майчинство ми свършиха за седмица, за ресторант няма.

33

Анонимен

преди 3 години

Оф, нека който иска а ресторант да ходи, който страх има вкъщи.. Как ще се пазим вечно, все ще го хванем, ако оттук нататък живеем с него.

32

Анонимен

преди 3 години

До 33А ти защо смяташ ,че 98%от положителните някой ги лекува с нещо? Стоят си по домове и си пият витамини, чай и парацетамол, ако случайно имат температура.Аз съм навита да не плащам за "здраве". За толкова години са му удържали пари, които така и не съм ползвала. Вместо ходене по мъките, отиваш, плащаш си и ти вършат работата.

31

Анонимен

преди 3 години

Предишни години когато печалбите ви бяха големи и укривахте доходи, а да не говорим и за осигуровките на работниците ви, тогава беше добре, а сега оревахте всичко. А и всеки е виждал собствениците на заведения с какви автомобили се придвижват.

30

До 33

преди 3 години

Не само да си плащат от джоба, но и да се лекуват вкъщи както намерят за добре, а не да пълнят болниците и преуморени доктори да ги обслужват денонощно, защото те са много отворени и не могат да се спрат от кръчми и мачлета за 1 месец.

29

Анонимен

преди 3 години

До 24И това как го реши? Кой ти дава право ти да решаваш дали ние ще ходим по мачове, концерти, кръчми и екскурзии?! Ти се се завирай във вас като щеш, но ние искаме да си живеем нормално.

28

Анонимен

преди 3 години

До 28Ми не ходи на ресторанти като те е страх от вируса, ние останалите ще си ходим. Какъв ти е проблема?! Защо да ни затворят всички заради твоята хипохондрия?!

27

Волф

преди 3 години

Между другото - има един тузарско-мутренски ресторант Неро на бул. Витоша в София близо до Южния парк. Вътрешните маси работиха още когато само външни маси на дистанция бяха позволени. Чий е този ресторант, че за него няма закони?

26

от Варна

преди 3 години

Ние сме си отходили по почивки и заведения като бяха по-малки децата и вече ходим само ако има повод. Във вторник имаше малко събиране за абитурентка (племенница) и докато малките играеха с менютата ги взех да не ги скъсат. Поглеждам бегло...и ооо цени. Платото морски дарове, дето го ядем-45лв, Кола-3,2лв/200мл, Плато с пържолки-към 18 лв...и т.н. Изобщо има ресторанти и ресторанти. Явно този не е за оплакване. Вярно, че беше вкусно и пипнато всичко!

25

Анонимен

преди 3 години

Е дайте сега да се натръшкаме всички , за да работите вие, а да не говорим , че ресторантите в центъра на София въобще не спазват никакви мерки. Сервитьорите нито носят маски, нито ръкавици, никой не дезинфекцира маси и столове, а за отстояние от 1.50 въобще да не говорим.Като ви е толкова мил хлябът, защо не пазите здравето на хората???

24

Анонимен

преди 3 години

И защо е цялата драма - повече тестове откриват повече заразени, % не се е променил особено. Не виждам каква е драмата с тоя вирус, че пак да затварят всичко. Който го е страх да си седи в тях - останалите искаме да си живеем нормално.

23

Анонимен

преди 3 години

"Това са 30 семейства, които разчитат на тези доходи"НЕ МИ ПУКА !!!Да се преквалифицират в берачи на домати или каквото там могат да правят.Келнерак не е професия.В Бг всеки който нищо друго не може да прави отваря кръчма.

22

1

преди 3 години

*** да бяхте спазвали мерките в заведенията нямаше да имате спад, но *** е най-разбира от всичко. Австрия, УК и др слагат карантина за нас щото вирус нема или и тях ги карат да носят маски за да им затворят плювалниците...

21

Анонимен

преди 3 години

Ресторанти, барове, стадиони, транспорт ВСИЧКО трябва да бъде спряно НЕЗАБАВНО !!Иначе пак ще го спрат ама като е станало мазалото и ще бъде за мноооого по-дълго време.П.П. Който плаща късно, плаща ДВА ПЪТИ !

20

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте, докато не са ви измрели служителите.

19

Анонимен

преди 3 години

Спадът е неизбежн. При единия случай от мерките, а в другия от заразата.

18

Mhm

преди 3 години

До МилеТи да не мислиш,че земеделието и животновъдството са лесни работи. И изискват огромни инвестиции. С 10-20 хиляди нищо не можеш да купиш. На приказки е много лесно. Все едно купуваш 2 крави и почваш.

17

Миле

преди 3 години

Щом не ти върви бизнеса търсиш друг вариант за доходи. Земеделието и животновъдството може да поемат неограничен брой желаещи за работа без стрес и началници. Поне пържолите ще са ви от месо

16

bg

преди 3 години

Стига сте ревали за тези ресторанти. Ако избухне съвсем епидемията, дори и да са отворени ресторантите никой няма да отиде, защото ще го е страх.Освен това ще затворят и другите бизнеси и хората няма да имат пари за кръчма

15

Жн

преди 3 години

Стига смешки бе сякаш ги спазвате правилата. Тая седмица бях на кръчма. Пълна до горе. Нито един келнер с маска или ръкавици. Носи ми салтата топнал един пръст в чинията.