24

Американ

преди 3 години

До Да допълня...То на съседа ливадата винаги е по-зелена. В щатите голяма пенсия има само за някои общински и федерални чиновници и за ченгетата. Другите взимат по $1400 средно, а това е - много меко казано - доста скромно тука.

23

Американ

преди 3 години

До до дядо Боре:Само дето в БГ не се "скъсвате от работа" но се скъсвате от хленчене, а това не е доходоносно.

22

Анонимен

преди 3 години

Това да въртиш геврека в щатите, особенно когато децата ти са порастнали и независими, а жена ти се е разплула като като медуза на пясък си е егати хипарския начин на живот, аз бих го избрал, пътуваш из цялата необятна америка, e6еш по пътя ваквото пусне, разговаряш с различни хора по баровете вечер, ме4та, имаше един филм с Крис Кристоферсън навремето - Конвой, гуменото пате, голям филм

21

Да допълня...

преди 3 години

До Krom 18 Така е, но ако беше от щатите например сега щеше да е милионер с голяма пенсия , а тук с потупване по рамото и ободряващ шамар зад врата.От добро не е отишъл в САЩ.

20

Я па я..!

преди 3 години

До Анонимен 10 Това че сме били руснаците много ме изкефи.

19

Факт

преди 3 години

Ако бе каратист, борец, пожарникар или от ДС, сега щеше да е на мястото на Прасен Кралев! Тогава това буха елитните спортисти на социалистическа България - Антонио, Асен Златев, Янко Русев, Ангел Генчевы Стефка, Христо Марков, гимнастичките, Таня Богомилова, Донкова, Загорчева....! След като дойде демокрацията, най големите спортисти станаха Крушата, Пашата, Маргините, братя Илиеви! Постепенно всички изостанаха и изчезнаха и най голям спортис, учен, политик, тактик и дипломат се утвърди г-н Бор

18

Анонимен

преди 3 години

И Наим си мислеше, че като забегне в Турция ще го носят на ръце. Е, носиха го, докато мине пропагандата, после го захвърлиха като непотребен паpцaл и се пропи. Замина си на 50

17

до дядо Боре

преди 3 години

Виж, факт е - никой в чужбина не те чака наготово. Чака те къртовски труд, а дълги години там си никой. Но... ако работиш здраво и не се скатаваш от работа може да си докараш прилични доходи. Тук в България и да се скъсаш от работа не е сигурно дали ще си докараш добри доходи. Даже по-скоро няма да се случи. Сега за по-младите, които са учили както трябва и са се реализирали - изкарват се прилични пари. Но за хора над 50, замесени от друго тесто, си остава трудно!

16

дедо Боре

преди 3 години

До ГаньоЗащото след 10 ноември си мислеха, че някой ще им го поднесе наготово - ТАМ! После разбраха, че трябва да се работи и то на 2-3 места, но ги беше срам да се върнат. Затова ще върти геврека и на 58 вече ще е аут.

15

хаха

преди 3 години

Всички българи в щатите са чистачки и шофьори.

14

Ганьо

преди 3 години

Велико, как всички велики българи са извън България, защо ли ?

13

ВЕЛИК БЪЛГАРИН!!!

преди 3 години

Легенда в спорта. От него са се учили много от сегашните шампиони. Народа би трябвало да знае повече за хора като него вместо да чете гнусотии за чалга "звезди" . Едва ли в бъдеще ще имаме такива спортисти.

12

гамен

преди 3 години

Светъл път, Шампионе.Абаджията си събира отбора, само че на небето. Само Шампиони си отидоха. Антонио отиде при Милен, Дамян, Величко...Шампионите никога не умират.Поклон.

11

Анонимен

преди 3 години

30 години рекордът му бе ненадминат, макар че реално не се водеше, защото смениха категориите в щангите! Но свръхтежка категория реално си е една! Едва преди 3-4 години Лаша Талахадзе, който в момента е абсолютната звезда в щангите и няма загубено състезание от 4 години му подобри рекорда и сега мисля е към 220. Поклон!

10

Анонимен

преди 3 години

Бог да го прости! Беше от златното поколение български щангисти, което съм гледал като дете. Тогава на световни първенства биехме руснаците по златни медали. Китайците още ги нямаше.

9

Анонимен

преди 3 години

До БългаринТи виждам, че от България не си излизал за да знаеш как се живее на запад. И да, имаш много повече възможности за развитие от колкото в България където малкия бизнес вместо да се подпомага както е на запад тук се убива умишлено.

8

Анонимен

преди 3 години

До БългаринКакво общо има мечтата за Запада и този трагичен случай? В България няма автомобили и хората не загиват по този начин ли? Как може да си толкова безмозъчен.

7

Българин

преди 3 години

Бог да го прости! Жалко! Голямата мечта за Запад и бързо богатство! Но........!

6

Анонимен

преди 3 години

До 4Сандо, айде първо изкарай книжка, па после коментирай професионалните шофьори.

5

:D

преди 3 години

До СандоНе знам каква кариера е направил, но когато споменеш името му всеки сваля шапка и всеки го познава. А ти, Сандо? Някой чувал ли е за теб? Вероятно си мижитурка, свита в черупката си малкото панелно гето, в което си се сврял. Драскаш глупости по сайтовете и си мислиш: "Боже колко велики мисли сътворих днес!"Истината Сандо е, че никой през твоя жалък живот няма да чуе за теб, освен в кварталното гето, ако се напиеш, сбиеш (съмнявам се) или откраднеш нещо от кварталната бакалия. Лайновоз