359

Анонимен

преди 3 години

СВЕТОВНА КОНСПИРАЦИЯ СРЕЩУ БГ И ЧИПИРАНЕ С ВАКСИНИ- НЯМА КОВИТ 19- ТОВА Е ОБОБЩЕНИЕТО НА КОМЕНТАРИИТЕ- ХОДЕТЕ СМЕЛО КЪДЕТО ВИ ДУША ИСКА- МОЖЕ НА ПРОТЕСТ НА МИТИНГ И ДОЛУ МАСКИТЕ КАЗА МАНГЪР НЯМАЛО НИЩО СТРАШНО, НАЙ ОБИКНОВЕН ВИРУС.

358

Анонимен

преди 3 години

Конпирацията е явна. Ще видим скоро заради ваксината ли е или нещо друго. Освен, разбира се, ако конспираторите от щаба не облекат раирани костюми дотогава.

357

ъъъ

преди 3 години

Ще се обадя веднага щом ми се прииска.

356

Анонимен

преди 3 години

До ъъътТи си много ***!Не се обаждай нивга веч!!!

355

Виготура до Велмазов

преди 3 години

Ела ме "екзекутирай" бе каппууут сплесскан! Виртуален чекиджжияя! Ходи си при полата на жената и не се праи на интересен, че ще те сгъна като кашон.

354

ъъъ

преди 3 години

Който търси, намира. 1200 лева пътека за респираторно заболяване не е изобщо за подценяване.

353

bocko

преди 3 години

този дето е патентовал ПЦР теста стана официално най-богатия човек.

352

Аз

преди 3 години

Един Господ знае откога се върти тоя вирус по света. Сега откриха PCR теста, та се заговори за предпазване и прочие...А и колко ли още циркулират, засега неизвестни ! Спасението е в добра (не силна) - добра имунна система ! Както за тоя, така и за всички вируси, бактерии, гъбички и т. н.

351

Бау

преди 3 години

Значи, онзи ден около нови 180 заразени - 29 в реанимация! Вчера - нови 240 заразени - 29 в реанимация! Днес - 330 заразени - 28 в реанимация! Ами, май всички сме носители, но не сме чак толкова зле!

350

баце

преди 3 години

Жалък опит да накарат хората да си седят в къщи. Трябва ли да имаме грам вяра на новините дето ги пускат.

349

Анонимен

преди 3 години

Ке се умира.

348

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

До DКолкото и да се опитват да ползват Самор в тяхна полза, тази възможност е до време, ограничена е, тъй като опира само до натрупването на парички в шкафчето. А може съвсем да изчезне, ако народът се пробуди и им потърси сметката. Тогава Самор ще изостави симпатиите си към Яга Албасти (златото) и ще се обърне изцяло срещу тях. Пихте, ядохте, а сега - плащайте! Златото няма да им стигне да си платят сметката!

347

asd

преди 3 години

Навсякъде е такова положението. Стига опорки за евросредства и протести. Сев. Македония, Сърбия, Турция не са в ЕС, няма евросредства. САЩ, Бразилия, Рузия...

346

до 358

преди 3 години

И ще мятате гюбеци по цял ден. Църквите, вместо камбанен звън, ще пускат ретро парчета, а джамиите, вместо да пеят ходжите, ще пеят live по- ориенталските чалгарки. Много мокри сънища имаш, другарю!

345

Ф.С.В.

преди 3 години

Лошо Лошо -Нещата в тази държава не вървят на добре

344

Анонимен

преди 3 години

"Пак се започва......закриване на дискотеки, барове, ресторанти, фитнеси и какво още?"Никой не закрива ресторантите и фитнесите. А тежко и горко на една страна, където дискотеките и баровете са основен приоритет и гръбнак на икономиката.

343

Велмазов

преди 3 години

ТОТАЛНА ИЗМАМА ! Ако бях министър на клета майка България щях да съм по-суров и безкромпромисен дори и от Маршал КИМ ЧЕН УН ! Щях да ек/зе/кутирам абсолютно всеки душевно болен , който все още вярва на ''пандемията'' КОФИ 19 ! Така ще се изчистим от МАТРИАЛА и ще останат само умни и мислещи хора и най-накрая ще се опрайме !

342

Готина мацка

преди 3 години

Пак се започва......закриване на дискотеки, барове, ресторанти, фитнеси и какво още? Учудена съм, че още не са закрили парковете, плажовете и планините. А българската ко*ина няма ли да я закрият накрая или трябва още да се мъчиме? Който има село да заминава там на чист въздухтова е решението.

341

Само отговарям

преди 3 години

Защото отмениха софийското гражданство, тикво чугунена, капиш?В тая връзка Долно Сусурлево що и то не е под карантина?

340

Загрижен :)

преди 3 години

Едно и също всеки ден. Както е казал човека по-долу. Преразпределя се "баницата"- световната. И не толкова за пари ами за власт. Ще се "раздели" на 3 света и ще ни се наложат мерки..дали ваксини, дали тестове, дали маски, дали вечерен час и т.н...И колкото и ние да се джафкаме, никой не го интересува дребното човече..Като излизат такива гръмки заглавия по целия свят...Каквото такова