124

Хора,

преди 3 години

Този мишок от снимката(някакъв депутат)наистина ли ви харесва?

123

Анонимен

преди 3 години

БСП нима не са били мафия всеки път, когато са на власт?Единствено ЕС е способен да дисциплинира българския политически елит.България не е построила общество способно да се саморегулира.

122

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 3 години

Гешев ,ТРЯБВА да Арестуваш Плевнелиев .Всички знаем Автомобилния Клъстер собственост на Плевнелиев в Хасково и Пловдив - Робски Труд на РОМИ за по 500 лева и Кутия Храна .

121

Анонимен

преди 3 години

Кой пък е този клоун? Нека се опита, да видим как ще стане. Ако има поне малко мозък в главата си, видял е днес какво стана. Това ще е само началото.

120

Медийна пародия

преди 3 години

Има сериозни доказателства срещу премиера и поне половината от кабинета му, да не говорим за депутитати и кметове, но както виждаме, всичко е пародия на пародията.

119

Питър

преди 3 години

Като гледам колко много хора се изказват срещу президента (т.е. ЗА мафиота Гешев), ми става ясно, че в тая държава бъдеще за нормални хора не може да има.

118

Срещу ПРЕЗИДЕНТА

преди 3 години

има, а за някои други дето дадоха 5 000 000 000 лв за стари брахми на чертеж, със стойност една десета от тази цена, няма нито разследване, нито импийчмант. Или за тези дето получават финансиране от чужбина, в нарушение на конституцията или срещу тези дето в чекмеджетата ум се виждат кюлчета и 500-еврови пачки с ясни номера за проследяване. Защо за тези няма раазследване, а има саямо за някои дребнавости, а???

117

Анонимен

преди 3 години

Гешев му взел дрона с който Палячото пращал секретни документи в руското посолство...Затова е протеста.

116

Анонимен

преди 3 години

Целият напън е заради Турски поток.Хайде изчакайте да мине юли и се тръшкайте после!Не се давете на финала!

115

Анонимен

преди 3 години

Що искаш да проправиш пътя на БСП?БСП винаги са употребявали народа, защото е прос-т като дете.Гледам Евроком, гледам Люба Кулезич, после гледам в същия Евроком Александър Томов.Ай сик-тир, все още си спомням!

114

Анонимен

преди 3 години

Не ми трябва да обичам вождове.Общият ни интерес е да има правила, а това значи да сме част от Еврозоната,Иначе 30 години отиват на май-ната.Има време за сваляне на ГЕРБ, но колкото по дълго сме "ничия зона", Турция, Русия и САЩ ще ни разпарчетосват според техните интереси.Тече битка за Балканите и никой не ви пита вие какво искате.Отново ви готвят "цветна" революция, за разнообразие-лятна.А вие какво искате?- да сте си Вятърното петле на Балканите?

113

Григо

преди 3 години

Махайте го тоя *** тавариш Прецедента!Отдавна не имало по-гнусно същество на висок пост, а не е да няма кандидати в България! Отвратителна и дребна душица, как само се изниза от президентството да се намуши в протеста на десните, все едно някой за него е дошъл! Нагъл ***, готов да яхне всяка вълна, само и само да обслужи господарите си.Пфууу!

112

Анонимен

преди 3 години

Не си мислете, че някой вярва на Продажните ви статии. Пропагандата ви свърши. Народа се събуди

111

Анонимен

преди 3 години

До Мафията се ежиАбсолютно! Но погледни и голямата картина - по света се случват някои интересни размествания в пластовете. Това при нас е само отзвук. Сеирът наистина ще бъде епичен!

110

Анонимен

преди 3 години

Той наруши конституцията, сигурен пътник е.

109

Анонимен

преди 3 години

Който копае гроб другиму, сам пада в него (народна мъдрост).

108

Лука Брази

преди 3 години

До Анонимен 110 ....ПО-ГОЛЯМ БОКЛ** ОТ ТОЯ МАЛОУ** РЕЗИДЕНТ ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ ПОЯВИ В БЛИЗКИТЕ 100 ГОДИНИ ...

107

Анонимен

преди 3 години

А защо не импийчмънт на червения милиционер второ поколение Гешев ?

106

Койчо

преди 3 години

А пък ние ще искаме да разследват къде отидоха парите за оградата на границата

105

аааа

преди 3 години

Мафия...Мафия...Мафияяяяя...От Брюксел: браво влизате ще ви приемем в чакалнята на еврозоната......не че нещо...амааааа или едното не е вярно или другото, ОК МАФИЯ, ама чак пък толкоз, че да почнем приемане в Еврозоната...не знам хора и червени и "демократите" се събодуха баш сега....странна работа