91

баце

преди 3 години

В БГ професията политолог не върви защото няма политика , а воля и нареждания на МУТРИ.

90

Джамбаз ефенди

преди 3 години

Бойко и НОЩния му щаб забраниха на ултрасите да ходят по стадионите и...те тръгнаха по жълтите павета... ))) Каква истинска драма, дами и господа

89

Друсано хипи

преди 3 години

Долу Тиквата!Орешарски премиер! Пеевски главен прокурор!!Хип-хип-ура..!

88

Анонимен

преди 3 години

То кой може, мошениците си го избраха и 7 години, никой не може да го пипне. "най- достойния, безконтролния и велик - каскета Гешев, той е радост. "

87

Велмазов

преди 3 години

Импийчмънт за президента ГАДЕВ ! Бъл.гаро.мразец и разделител на нацията ! Съд и затвор за червената бабичка Гадев !

86

Професионалист

преди 3 години

Той води война с мутри и мафиоти,а те са навсякъде!

85

Алтернатива има

преди 3 години

Оказва се, че президентът Радев може да събере на едно място привърженици и на лявото и на дясното. Това е пътят. За да се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка ще трябва да минем пак през експертен кабинет както по времето на Димитър Попов след 1990г.

84

Тикволандия

преди 3 години

Президентът Радев единствен пречи на Бойко да яхне цялата държава. Бойко си назначи каскета с конкурс проформа само с един кандидат. Но Цецка не можа да я уреди за "майка на нацията".Не ми се мисли как щяхме да се представяме пред света с нея. Но Бойко щеше да я целува по темето както Цвета Караянчева, Да, Тикволандия. Време е да и се сложи край.

83

1

преди 3 години

Пълен *** - до него стои Лупи, който източи, фалира и продаде за стотинки Кремиковци и двамата викат мафията вън и това ако не смях. Народе отвори си очите!

82

Анонимен

преди 3 години

Този винаги говори нелогизми за да докара нещата в полза на боко. Явно е от бокоюнген.

81

Не от Северозапада

преди 3 години

До Един от СеверозападаИспанската прокаратура е прекратила и двете разследвания по сигнали на БОЕЦ, тъй като имотът е на човек, който го е придобил законно и законно го епредоставил за ползване.Колкото до другите ти въпроси не знаеш дали не са назначени проверки, за проверките за класифицираната информация знаеше ли до вчера?

80

Анонимен

преди 3 години

"Този път изобщо не става въпрос за Министерския съвет"

79

Анонимен

преди 3 години

Народна мъдрост:дребните са вредни, доказана многократно.

78

Анонимен

преди 3 години

Поредния "социолог", изваден от задния джоб на някое корпулентно лице, за да ни убеждава колко виновен и корумпиран е Радев и колко невинни и чисти като сълза са ББ, АД и ДП.

77

Ннн

преди 3 години

Логично е, тогава Орешарска беше Пеевски, сега ББ е Пеевски....и Доган...същите сме, но сега прибавихтя и комунистите към нас.

76

Анонимен

преди 3 години

Ох на татко и мама политолозите и социолозите и антрополозите. Всички сте на масата за голямата баница,но щом ГЕРБ се разпаднат и ги изметем от масата,какви ще ги мъдрите да получите нова баница. Вземете се осъзнайте ,че нещо Ви куцат прогнозите и се никой май не Ви слуша за нищо. Нямате ли срам бре??

75

Анонимен

преди 3 години

Има три явни анализатори *** на ГЕРБ и то с титли -този и две жени доцент и професорка Разкарват ги като магарета по телевизиите и само като ги видиш знаеш какъв анализ ще чуеш

74

Анонимен

преди 3 години

до 101А ти защо задаваш правилните въпроси?Нали знаеш,че няма да ти отговорят?По-зле е и от Тошовото време.

73

Един от Северозапада

преди 3 години

1. Защо прокуратурата не проверява в независима лаборатория записите за кърджалийската П-ка, дали саавтентични и защо Борисов н е е подведен под отговорност за обида?2.Защо не се разследва автентичността на снимките, и не се разследва произхода на евро и злато, и защо Борисов не е подведен пос отговорност за подкуп и търговия с влияние? 3.Защо в съдействие с Испанската прокуратура не се разследва къщата в Барселона, произхода на парите?

72

Анонимен

преди 3 години

Един търговец на влияние. Колко плащат на лобистите да обикалят телевизиите?