84

gh

преди 3 години

утре чакайте над 300 заразени уж само само зада отвлекат вниманието на народа да всяват страх и паника за да несе събират и стачкуват

83

Зоро

преди 3 години

Въпросът е да се глобят няколко тапира в транспорта и 2-3 малки магазинчета, за които да се оплачат хора в полицията. И два-три цеха с малко глоба. Тогава стой та гледай, дали бай *** е дисциплиниран. Той е дисциплиниран само като знае, че ще му шибнат глобата. Не току така, българите са едни от най-дисциплинираните в чужбина. Защо знаят, че има яко глоба. Дойдат ли тук, знаят, че може между и пак си стават бай ***. Даже съм чувал, че немци стават бай ***, като тук. Държ.е бай Г.

82

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТо 85!! 115 регистрирани !!Като се знае че регистрирани към реално заразени е 1 към 10 значи 1100 нови за денмалко ли са ти?!

81

Анонимен

преди 3 години

Всъщност към днешна дата в Бг има работническо-селска власт както беше от 1944 до 1989.Дори премиера който си избират бамбуците е едно към едно с тато само че пожарникаря е несравнимо по-***.Жална му майка на тоя *** народ.

80

Анонимен

преди 3 години

A защо не тестват всички влизащи в страната, както правят гърците?

79

ПроСоТо

преди 3 години

115 болни "от коронавирус" на двумилионна София!..Великия Аритметик дали ще може да сметне колко процента е това?Па и Закона е ясен:-"Епидемия се обявява когато заболелите станат 200 на ДЕСЕТ ХИЛЯДИ"!!....Припари им много лошо на гробарите и сега ще нарушат всички закони,правила и конституционни норми само и само ДА ТУШИРАТ излизащото от контрол народно недоволство от БАНДИТИЗМА ИМ.но полза нема да има!..Просто ще агонизират по-дълго и по-болезнено..Ние също..

78

Чоко

преди 3 години

*** не носят маски и заради тях после затварят нас, които им работим и плащаме за да лежат денонощно. Хайде Общинори , размэрдайте се !!!

77

Чоко

преди 3 години

Я да провери автобус 111, колко хора са със маски. Всички и пубери демонстративно не носят и най-нагло се присмиват на изпълнителните

76

Дени

преди 3 години

Поправка:N-79,а не N-78

75

Дени

преди 3 години

До N-78:Дано начертания път на развитие на коронавируса не стане както сте обрисували!!!Тогава ще стане страшно!!!Трябва да сме оптимисти, и да вярваме в успешния и оптимистичен край!

74

Анонимен

преди 3 години

Да се направи НЕЗАБАВНО регистър на креетените повтарящи "Няма вирус" и на тези които отказват строги мерки а когато се озъбят пред спешното с корона да не бъдат приемани в болниците !!!Толкова е просто.П.П. Както повторих 100 пъти, тази седмица 150-300 заразени дневно а другата 250-400. Тогава ще видите какво е ЛЕШ !!!

73

Германска пивоварна

преди 3 години

До 2-3 седмици болниците ще са препълнени. Проблема е, че като влезеш вътре с "лекото грипче" не излизаш по-бързо от 2 седмици. А нуждаещи ще има. В София няма повече от 500 -600 легла подходящи за Ковид болни, а лекари дето да гледат и 300 души съвсем няма + половината медици ще напуснат, като работата стане тегава, защото не им се мре, за да спасяват чукундури. За провинцията не ми се и мислиМа важното е да драска по интернета, да се *** за жълти стотинки и да се верва на псевдо доцент

72

Анонимен

преди 3 години

ще ги затяга ами, щото хората иначе ще излязат по улиците да им търсят сметка за мутренското управление, но те са хитри и ще използват всички налични ресурси, за да останат на власт както винаги

71

Анонимен

преди 3 години

Мерките са ПОЛУВИНЧАТИ !!Няма да имат желаният ефект.Събирани до 30 души???????Нормални ли сте??Определено НЕ !!!Мероприятия на закрито?!ОТКАЧЕНА работа!!Ще плачете с кървави сълзи !!!Но нали сами си ги избирате, Шланга от Банкя и селската даскалица от Самоков.Честито !!

70

ЦИНИК

преди 3 години

Жа затегнат пак сичко и най май страх ,че няаа моа идвам у Софето тук у един клуб да олабвам жилата.А от виросо ич *** неи страх.Ям пия и си носа новите дрехи.Па а стаа ко ще! У наше село се сме дезинфикцирани с 55 ракия .

69

Totenkopf

преди 3 години

Е как нали мангърчо каза, че няма никакъв вирус, да не се носят маски всичко е измама и т.н

68

Дени

преди 3 години

Ами така е..,щом се налага,то трябва!!!Само политиците да са ни виновни,то останалата част сякаш ще се нареди от само себе си..,да бе да(беда)!

67

SS

преди 3 години

До 47 и 48! Пак ще си говорим когато нещата още повече се влошат(да не казвам друго) *** все е професор по всичко и за това си пати.

66

българин

преди 3 години

Д-р Фандъкова! Гаранция че от днес на татък.Бройките заразени ще " растат"! Така ще ви отърва ГЕРБ да държите послушно населението ни! И си управлявате спокойно с д-р Борисов !-:) И това ще мине д-р Фандъкова! Времето ви просто си тик така!-:)

65

СОС

преди 3 години

Какво ще затегне Фандъкова. Тя е кукла и прави каквото ѝ се каже. Пълна лъжкиня.