21

Анонимен

преди 3 години

До 4Няма протести.Това телевизионна манипулация

20

За 13

преди 3 години

Абе, тоя д-р Стамов,Бог да го прости, няма ли. До живи приятели да му обяснят на тоя анонимен номер13 някои основни положения?Щото доктора в момента няма да може.Ама според поверието духът обикаля 40 дни наоколо.Номер13 ходи внимателно по стълбите.

19

Анонимен

преди 3 години

Защо няма хора на Витоша?Голям зор беше по време на карантината за тая Витоша.Ако Фандъкова Ви пусне метро до х.Алеко , пак няма да идете, щото нямало Мол.

18

IT-спец

преди 3 години

и аз не се притеснявам да пътувам, хора със силен имунитет няма от какво да се притясняват, тези които са по лабилни те да му мислят и вземат мерки, ясно е че вирус има, имам няколко мои познати които го изкараха много тежко.

17

Велмазов

преди 3 години

Радващо е , че все по-малко хора вече верват в ''пандемията'' КОФИ 19, има наченки за подобрение в мисловната дейност на МАТРИАЛА . Южното черноморие е пълно, цените доста по-ниски от предни години, няма причина нормалните хора да не пътуват !

16

Анонимен

преди 3 години

До 14Да, всички останали освен теб и приятелите ти. Изумен съм как само при нас има хора които не вярват че съществува вируса. Като разправям на колегите от америка тука как е, те не могат да повярват.Хора...американците ни *** кви сме прости. Тва заради е такива индивиди, дето се мислят за безсмъртни.

15

АНОНИМЕН

преди 3 години

Със сигурност хотелите не са оферта - едно е сам да си готвиш в апартамент който си взел под наем и изчистил:), друго е да ядеш на ресторант с прибори които са минали през доста ръце, я мити я не, я посетили някой мач или болен роднина и тн

14

Хаха

преди 3 години

Мани я тая корона. Кажи колко струва тоалетната!!! Това ме притеснява!!!

13

гадна твар

преди 3 години

Ще прекарате вие почивката си по домовете си, чужбина ще я гледате дсълго време през крив макарон с такива управници и Щаб. До 1000 случая на ден ще стигнат скоро в БГ да гушкат по-бързо паричките от ЕС за борба с "короната" - чак сега се усетиха тул.ите български. Другите страни си прибраха веднага парите с надутите цифри и сега си гледат кефа и лятото, а вие многознайковците си сойте затворени.

12

25

преди 3 години

330 / 3686....Приятно пътуване!

11

Хемус

преди 3 години

От 13-ти март обяснявам,че всичко е една голяма лъжа,но поне взех и положителното от цялата ситуация!Видях много хора,какви страхливци са!

10

....

преди 3 години

Че то останаха ли *** които още вярват в този вирус. Всеки здраво мислещ човек знае че всичко е една голяма пародия и няма от какво да го е страх

9

Анонимен

преди 3 години

Леле, ама как може! Я им разкажете историята за доктор Стамов, дето правел изкуствено дишане на коронавирусен дядо. Оста-фоста !!! Може да се трогнат!

8

Анонимен

преди 3 години

Не разбрахте ли, че на никого вече не му пука за измисления ви коронавирус. Ще дойде момент и народът ще избеси и комсомолеца-милиционер и шарлатаните от щаба му.

7

Анонимен

преди 3 години

На Слънчака масата не са туристи, ами алкохолици - коронавируса не ги плаши щото са постоянно спиртосани за дезинфекция, през цялата "почивка" само доливат алкохол за да не изтрезнеят.

6

Бай Миле

преди 3 години

Ами как да имат страх от нещо, което го няма?!

5

Анонимен

преди 3 години

Затова казвам на началника, пусни хладилните камиони да джъткат, извикай една телевизия да ги снима и да ги пуска по време на рекламите в турските сериали. Така, докато почнат да ги виждат само като си затворят очите. С писане не става,опитахме. Пет пъти сменям мастилото на компютъра да пиша по форуми, не се плашат и не се плашат.

4

Кукер

преди 3 години

Туристите са глупави хора

3

Ген Минетчийски

преди 3 години

Страх ме е само с моя сладък писан да не се разделим защото не си виждам живота без него...

2

славянин

преди 3 години

Никой нормален и поне средно осведомен човек няма скотския и първосигнален медийно провокиран и медийно моделиран страх!