7

Уууу

преди 3 години

Стига с тез роботи, все едно слушам "роботът като нещо магично", щял да замести тази или онази професия, да носи кафе, да пере...и прави дудуци даже. България беше силна в електрониката преди време. Още тогава с знаеше, че ще има 64 бит. компютри и вече има. А роботи по къщите още няма, защото нямат хубави батерии, механиката е безобразно скъпа и не могат да мислят. В индустрията има само манипулатори, които се програмират и за неук изглежда фантастика, но е все едно 3D принтер-голям!!

6

Анонимен

преди 3 години

То други обяви няма. Единствено дистанционо или във фабрики с чужди собственици, където имат ежедневен контрол на работещите, защото знаят какви са загубите и един заразен да имат.

5

Анонимен

преди 3 години

Извън София няма никаква работа, дори и с лопата, а има само за работа в София но това не е дистанционна в София а по-скоро регионална или столична както Борисов кара джипа и прибира за това по 10 бона.

4

До 7

преди 3 години

Така са казвали и за други професии, които вече се обслужват изцяло от роботи. Не се притеснявай, прогреса ще те смачка и изхвърли на бунището като ненужна вещ.

3

До 3

преди 3 години

Да, моето момченце. Ще го правят роботи. Налягай си парцалите и учи, че ще стоиш безработно цял живот.

2

Себепознанието

преди 3 години

е почти същото като себезадоволяването, задоволяване на себето. ;-)

1

Елемаг

преди 3 години

"Писател и кариерен консултант,"Ей кавали ще правят ,глупости ще говорят,ще съсипват хората с думи, само и само да са във София и да не се приберат на село!!!