60

ММ

преди 3 години

Ако арестуват за такава търговия с влияние, какво трябва да се направи за "Ало, Ваньо!"? Само че Ваньо "получи инфаркт" и Бирата също. Свидетели няма! Бандитска държава!

59

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден арести. И кои са осъдените? А пък ако има такива, след това осъждат държавата. А бандитизмът върлува.

58

Питанката

преди 3 години

А тия дето въртят обръчите и разпределят порциите не търгуват ли с влияние!?

57

СВОБОДЕН

преди 3 години

До Куклен РезидентЩо за тъпнкоментар. Вие стедебил

56

Койчо

преди 3 години

А боко тиквата кога

55

kaputt

преди 3 години

Г-н Радев, чакаме ...иска се истинска смелост но, ще влезете в историята, ще застанем зад вас, гладни сме а с тази хунта можем да сме под карантина до 2030, до тогава ако не сме измряли от глад ще ни избият тяхните любими гласоподаватели, дайте заповед на армията, нямаме друг избор, народа е в шах,има какво да се чисти, затваряйте границите тази нощ и до сутринта ще имаме нова НАША държава

54

ПроСоТо

преди 3 години

Абе петолъчниците, някой от вас да има информация кога съветника на Румен Шведски ще пътува за Рассия за да си вземе медала?

53

гафур

преди 3 години

селския битовия пуркурор гледам задържа упражнява произвол но нали може да дойдат времена когато и тях може даги задържат нищо нее изключено днес те са на власт утре други

52

Анонимен

преди 3 години

радеф? кога?

51

Анонимен

преди 3 години

арестуваха хитлера?

50

Анонимен

преди 3 години

Koi she kara letiastata mechka? :-)

49

Куклен Резидент

преди 3 години

Резидента се оказа "кукла" от банкноти - отгоре и отдолу истински, а по средата хартийки.... и то тоалетни, използвани.

48

Анонимен

преди 3 години

Ами кой ще кара дрона?

47

Вентила изпусна

преди 3 години

Че има Орг.Пр.Гр. в Резидентството вече е ясно! Въпроса е дали сам Резидента си я е сформирал.. или ОПГ-го се е самоорганизирало да предложи надуваема кухла за Резидент,зад чийто гръб да си редят алъш-вериша, който с каквото може- назначения в съдебната система,решаване на съдебни дела,назначаване на посланници, продаване на държавни тайни и кой знае какво.Вентилът на куклата е изпуснат и тя свисти истерично птед микрофон и се се сбръчква да пред очите на излъганата наскоро публика!Never more!

46

Анонимен

преди 3 години

Карай наред барабар с началника

45

Tangra

преди 3 години

Май вече живеем във Венецуела

44

Анонимен

преди 3 години

Нека видим чекмеджетата на тези хитреци какво съдържат. Какво пият - руска водка или американски бърбън?

43

ПроСоТо

преди 3 години

"ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ"......Един СМЕШЕН термин,използван от Каскетурата..Какво означава той?..-Означава,че примерно аз съм ИЗТЪРГУВАЛ,тоест "ПРОДАЛ" некакво "влияние" на некой мой КЛИЕНТ,за което съм получил съответното ПАРИЧНО възнаграждение...Та?..КАКВО Е КУПИЛ И ПРОДАЛ въпросния президентски секретар?Фигурират ли некакви КОНКРЕТНИ суми в "обвинението" и искането на "прокуратурата" за неговото задържане?..но както каза Кулезич:-"Честно казано започва..ЗАЩО ЛИ?!"..

42

Анонимен

преди 3 години

За какво влияние приказват,ако кандидата представен по реда на процедурата,а тя била конституционно регламентирана по институции и нива,че още от началото до финала е бил един за заеманата позиция,ако кандидатите за таз позиция са били няколко подали документи то по нива в институцията изпълнителна как разглеждащи с повече нива на задълженията за удобряване на кандидата и следващите институции как инстанции някои кандидати биха били отпаднали,но не се е разчуло за туй,което пък е проверяемо сега

41

проКУРаТУРЯ

преди 3 години

И съветника на Резидента по военни въпроси е арестуван.Аз като ви казвах,че е сформирал около себе си ОПГ, вий - йок,бил сълза ненапита.Връткал само коремни за удоволствие.Колко да е читав човек,който под носа на жена си,врътка 3 години любовница,води я на две държавни заплати и й осигурява държавен апартамент за духови занимания.Никой нямаше да го номинира за Резидент,ако не го държаха с компромафи, за да слушка. Лошото за парашутиста е,че компроматите вече са налични факти в Гл.проКУРаТУРА!