5

Анонимен

преди 3 години

Айде ако обичате не се дръжте като *** и спрете да обиждате хора, за които не знаете нищо! Какво общо има това какви са по произход? Зейн не е човек по клюки и драми, той дори не си рекламира музиката, спрете да коментирате като не знаете.

4

Анонимен

преди 3 години

Бременост и деца никога не заздравяват , просто ще се опитат да измъкнат някой лев от клюки и догодина или ще се разделят или ще са спретнали поредната драма

3

Анонимен

преди 3 години

Моделка !? Винаги се сещам за една детска книжка от близкото минало и едно стихче по улицата се кандилка Една пияна крокодилка"

2

Анонимен

преди 3 години

Палестинка и пакистанец, горди свиинари и кравари - слава на западните пиндосиии кланищи се на килимче. Каква звездна двойка от сърпичука...

1

Анонимен

преди 3 години

На времето имах една много красива котка(сиамка),та хранех я само с каша от варена цаца и хляб.Котката обичаше най-много да спи на вратът ми,и като пръднеше през ноща винаги ме събуждаше от миризмата.Ама за това никой никога не е писал по медии и встници.Тея трябва да са още по специални от пръдливата ми котка слек като са се доближили един до друг.