29

Анонимен

преди 3 години

Сайта трие коментарите за дръндареца и шишкавия му параван.111 то място сте го задминали.

28

Анонимен

преди 3 години

Никола Гешев в действие ,мястото на шайката от ГЕРБ е в затвора -окрадоха държавата и помощта от Европа

27

11

преди 3 години

черкезина мисли,че в мотела "КОЗИЯ РОГ"няма да влязат,и твоя ред ,ще дойде.

26

1

преди 3 години

До Poeblo,ти за Доганя не мисли,виж тиквата с чекмеджето,кюлчетата и т.н.

25

Бургаски вечери!

преди 3 години

Този "запретна" ръкави,запени се и обеща преди две години на простолюдието, Домусчиев да върне на държавата над петдесет милиона за злоупотреби с дейността в собствената си фирма.Бай Оня,извикаха те на килимчето,поставиха ти условия и ти млъкна като умряло куче.Като изключа Волен,вие т. нар. патрЕотЕ,жестоко излъгахте пенсионерите с ония 300-лева минимална пенсия и милиция във всяко село да пази беззащитните хорица.Демагогия,фалш,кухи обещания,това ви натика в НС,където се охранихте като шопари!

24

Анонимен

преди 3 години

Ха ха ха, кой го вкара тоя в парламента, тук цялото законодателство е направено за шепа привилигеровани. Явно страната е пълна с балъци, защото в парламента са едни и същи от 30 години.

23

гневна

преди 3 години

Всички са специални , ама някой по -по -по . Раята гледа сеир, даже и не цъка с език.Дали гледа и не вижда , а май и не чува.

22

село майка

преди 3 години

ОТИ Не претърсят спалнята на боко и чекмеджетата и гардеробите.и бело могат да намерят

21

Poeblo

преди 3 години

Доганя едва ли ще излезе скоро от бункера си ..... Сигурно отпреде го чака патрулка да го води в затвора.

20

До кога ще даваме

преди 3 години

Съдебната власт и прокуратура се къпят в пари и невиждани привилегии, дадени от власта но парите са на народа който е недоволен от правосъдието!?

19

Поговорка

преди 3 години

Недосегаем, на недосегаем, ОКО НЕ ВАДИ!

18

Като няма

преди 3 години

Недосегаеми,влезте в Сараите.

17

Недосегаеми.....

преди 3 години

Всичките хотели са Еи в офшорни фирми, недосегаемитеее.....питаш кой е собственика ...фирма звезден прах ...МОЛ на звезден прах ...кипър или остров ман....отиваш там излиза адвокат и ти казва, че той е собственника по закон и свършва всичко там. А истинслият собственник, който живее под наем в хотела на звезден прах дори прибира ддс то ...от "служебният" си автомобил собственност на звезден прах. Така че...недосегаеми има. И Вие се познавате Хотелиерите, всичките сте във властта.

16

Анонимен

преди 3 години

За Росенец Гешев сравнява скандала от онзи ден с щурма на Зимния дворец в Петроград (Санкт Петербург) през октомври 1917 г от болшевиките. Зимния дворец е олицетворявал властта и държавата. По думите на Гешев излиза, че летният крайморски дворец на Доган олицетворява властта и държавата България. Гешев иска да е саркастичен, но всъщност е казал истината. Радев се изказа за Доган и Пеевски и на другия ден прокурори нахлуват на "Дондеков" 2. Кой им разпореди - сами се сетете.

15

баба мара

преди 3 години

кога ще се влиза в хотелите и фирмите на тези пишман патриоти

14

Ясно е

преди 3 години

Какво трябва да стане зада проумее те че прокуратура и съд продадаха "законно" България на мафията?

13

Кой

преди 3 години

Защо изобщо им обръщате внимание на хунтата и лъжите?

12

Пред съда

преди 3 години

Печели този който бутне повече пари на адвокатите. И зависи кой си - какви връзки имаш, кой съдия познаваш. Какво се правите на чесни. В България, всички престъпници са свързани с властта със метален синджир. Точка!

11

Анонимен

преди 3 години

Абе Бутански след като няма недосегаеми защо не те разследват теб за къщата ти за гости хотела ти и оня с пачките кюлчетата и палата в Барселона. Или викаш ама ние сме по специални ние командваме Каскетчията. Е защо викаш че нема недосегаеми тогава. Скоро ще станете досегаеми.

10

Тътен

преди 3 години

Аз като гледам никой за нищи не е виновен до тук 30 години, хвърчат едни пачки, хотели, подпоени стени , караш Ауди с 300 км и само невинни ако не си признаеш. Дано си платите версиите горе!