178

Mitaka

преди 3 години

Бай *** си иска конституционните права да ходи на чалготека и да мета салфетки!НОВИНА, Можете да метате салфетки в чалготеките на открито!ЮРУУУУШ!

177

Анонимен

преди 3 години

Джо коментара

176

Mirtaka

преди 3 години

До КоронорезистентХахахах има протестиращи по форумите с настъпани права.ЗАВЕДИ ДЕЛО ДА ВИДИМ

175

11

преди 3 години

И кат сме на открито и забуа градушката и вихрушката кат издуа чадърите - кво прайм?

174

Да бе да...

преди 3 години

Те баловете си ги правят нелегално по кръчмите омешани с други хора още като падна извънредното положение...контрол и самосъзнание никакъв!

173

Коронорезистент

преди 3 години

"Гласувахме доверие на българските граждани, за да ги върнем към нормалните условия, но щом не става, веднага връщаме тези мерки, посочи Ананиев."Нечувана наглост! Кой си ти бе, че да отнемаш конституционни права на българските граждани и даже да поставяш условия за да им ги върнеш?!? До гуша ни дойде от тази фалшива пандемия! Много скоро ще стане като в Сърбия!

172

до 175

преди 3 години

Къде видя концерти бе опасно л.у.д. Ти не знаеш ли, че концертите отдавна са забранени.

171

да,да ама не

преди 3 години

До ПроСоТоЦитирам ти един анонимен коментатор под друга статия в друг сайт защото отвътре не ми идва по добро от това:"Навремето Киро Ананиев замиташе следите от кражбите на Иван Костов, после тези на "царя". При Борисов не знам защо се прави че разбира от медицина и превенции на инфекции, ами не си подаде оставката, че да може да се назначи някой дето наистина разбира от тези неща"

170

До 155

преди 3 години

Не питат такива неща, защото отдавна частните лаборатории публикуват данните си. Те също отчитат положителни резултати от тестовете си.

169

Анонимен

преди 3 години

Чета заповедта. Мерките са валидни 5 дни: от 10. до 15.07.2020. А дано няколко дни без дискотека спрат заразяването., ама надали.

168

До 168

преди 3 години

Реципрочност??. хахахаДобре е, че алармираш за хилядите гръцки туристи, които ще дойдат у нас.

167

До 174

преди 3 години

Процента пада. .До кое отделение си учил, дядо?При увеличаване на инфектираните, процентът се изчислява върху по- голяма база.Така броят на разпространителите се увеличава и затова се затягат определени мерки.

166

хххх

преди 3 години

Затягай здраво, олабвай до омазване леко, заплашвай, затягай!Един път, два пъти на третия кой ще ти повярва!?Ставаш лъжливото овчарче и те налазват твоите недоволни хора!

165

Анонимен

преди 3 години

Доста добре написана информация.Браво

164

.

преди 3 години

И всичко това, само за да не протестират хората пред доганския сарай и защото искат сметка от правителството, прокурора Му и НСО-то Му.Не 240, ами 2400 болни ще си намерят. И не ги е грижа дали сте здрави или болни. Всичко е за цифрата, за да оправдаят мерки и да забранят протести, които се надигат един след друг.Отчаяно, давещо се правителство.

163

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоТи още ли не си разбрал, че лобито на ресторантьори и хотелиери е много силно? Пълно безумие е да пуснаме туристи в България, но това се прави защото всички хотели са на правилните хора. В Германия (още преди корона) ДДС-то за хранене на място е като за услуга 19% а ако си взимаш храната за у дома е 7% (като за храна). В България е обратното. Защото не гледат интереса на хората, а интереса на ресторантите.

162

Анонимен

преди 3 години

Значи на абитуриентски бал до 30 човека дори и да са на открито, а на концерт, където публиката стои плътно човек до човек може и десетки хиляди??? Г-н министър, кой болен мозък ви задължи да вземете това гениално решение??? Аз се сещам за един пожарникар, а вие???

161

Анонимен

преди 3 години

Процента пада те налагат мерките :)Скоро ще си платите за всичко

160

Сервитьор

преди 3 години

Благодаря на всички - от утре съм 8 месеца на държавна издръжка - ще спа, ям и пия поо цял ден, а държавата ще плаща - даже ще се разхождам навън на хубавото време и по кафенца ще седя. Само от време на време ще се налага да ходя до бюрото по труда. А и най-важното - без пенсии и заплати на държавни служители, в това число доктори и учители, от мойте данъци.

159

операция "Мангъ

преди 3 години

Ние, народа на България, бяхме опитни мишки в операцията на правителството, което спусна този мангъров, някога ще им се поиска ли сметка?