13

До 6

преди 3 години

Браво, така трябва. Няма осиновен, който да не го е разбрал, даже и да е на 50 години. Съдбата понякога си прави странни шеги с хората. Съседка на свекърва ми научи на 19 г., когато осиновителите разбраха, че за малко да се омъжи за брат си. Шок и ужас, и вече пенсионерка си остана огорчена, че са я лъгали.Забравете за остатъка от онова време за фалшивия морал - сакън да не се чуе, че момата е родила, или че детето е осиновено. Отгледал си дете - поклон.

12

Анонимен

преди 3 години

Наистина има много, много прости хора в държавата. Живея до една "врачка" и наблюдавам колко много народ идва и доброволно си плаща за услугата-врачуване. Хора на пръв поглед нормални, със скъпи коли, т. е. би трябвало да са с някакъв умствен капацитет. Чакат и дремат с часове, за да им бъде врачувано. Гледам и недоумявам колко трябва да си ***, за да си губиш времето с тъпотии и накрая да си платиш на една неграмотна врачка, за да те поизлъже.

11

Помислете отново

преди 3 години

От къде момчето има 7500 лв не е ваша работа! Само ще ви кажа, че никак не му е лесно когато е разбрал че е измамен. Ще има проблем с това цял живот. Ще го помни дълго и ще му пречи. Дано се оправи и забрави бързо. Нищо чудно тая измамница да му е завъртяла и главата

10

И как 19 годишен

преди 3 години

Има 7500 лева?

9

Помислете

преди 3 години

Като чета коментарите разбирам колко сте извратени и ненормални. Защо всички нахойквате момчето? Детето има болка в душата и търси отговор на нещо важно за него. Явно няма друг начин. А една 21 годишна, повярвайте за пари какво ли няма да направи и като е разбрала кахърите му се е възползвала. Младите моми в БГ търсят само лесните пари. И никой не им казва нищо. Ето това е проблема, за мен момчето е добро и доверчиво и няма никаква вина. Виновните са който лъжат, не тези който са повярвали!

8

Ужас бг

преди 3 години

Много изглупя нацията и айкю-то падна драстично, явно пътуваме с бясна скорост към Четвъртия Свят.

7

Анонимен

преди 3 години

Най-странното в тази история е,че Народната милиция е разкрила гадателката и тя е върнала парите. Бразилски сценарий.

6

Анонимен

преди 3 години

Не знам кои са, но имам усещането, че не са особено умни.

5

Анонимен

преди 3 години

8 бона не са малко пари но не са кой знае каква сума че да не могат да се съберат за 2 години примерно

4

Синя лампа

преди 3 години

Тоя младеж отде ли има такава внушителна сума? Щом в тийнейджърските години има по 8 бона, колко ли би натрупал като поотрасне? Готов ГЕРБер е, Боко да го взима в партията

3

ммм ..!

преди 3 години

Моят осиновен син знае за факта, че той е ... осиновен; знае къде се намират родителите, братята и сетрите му, но той не проявлява интерес към тези неща.В същото време аз нямам нищо напротив те да идват в нас, има къде да отсядат.Със съпругата ми ние сме широкоскроени хора, няма какво да крием от него ...... но само той си знае какво му е душата, за това, че именно той е бил даден през 2003 година са пълно осиновяване в ...!Да е жив и здрав.

2

Жоро

преди 3 години

Едно не мога да разбера - защо тази жена я арестуват, а всички телевизионни магове, гадатели, врачки, ясновидци и т.н. си работят необезпокоявано в национален ефир?

1

Анонимен

преди 3 години

Нали знаете... докато има балъци ще има и тарикати :) интересно ми е само...как и къде се намират ТОЛКОВА глупави хора като въпросния младеж... и аз харесвам лесните пари :))