64

О, не!

преди 3 години

А задължителни психотестове на изперкалите учителки кога? Аз няма да си пусна децата при ненормални кокошки, които имат 'видения'. С педагогическа правоспособност съм и съм отблизо запозната колко са смахнати. Ако им направят психотестове трябва да махнат над 90% от всички в системата. Тези са вредни за децата. Не може на психически болни да се поверяват малки деца

63

Анонимен

преди 3 години

аууу,тука някой е чувал за топлата вода!!???

62

Ясен Желязков

преди 3 години

До До Ясен Желязков Точно така, на едно мнение сме. Утре започва от днес и за да е държавата задоволително богата (едва ли скоро ще стигнем Германия или Швейцария) нещо трябва да се направи. Не може група, ако ще и много голяма, но малограмотна, да определя бъдещето на съвестни, полагали усилия за себе си и децата си, наистина знаещи и можещи. Без да съм расист, не искам да съм с равни права с някой, който не си спомня кога се е мил последно и му събирам *** от улицата с възмущение.

61

До Ясен Желязков

преди 3 години

Нека пак да си получават помощите хората. Все пак и те трябва да ядът нещо, но не трябва да се дава право на глас без завършено средно образование. Помислете. Вие на едно дете в четвърти клас ще позволите ли да гласува? Не нали? Защото ще гласува за мики-маус! Грижите се за него и вие вземате отоворните решения вместо него. Това е и за негово добро. Същото е и с хората на по 40 години които все още не могат да пишат и четът.Гражданството трябва да се заслужава а не да се получава!

60

Книжовен език?

преди 3 години

Че те нямат книжовен език, защото нямат книжнина. И писменост нямат. И даже за много неща нямат свои думи, а използват от нашия език.

59

ъъъ

преди 3 години

За мен, когато говорим за деца на 4, не би трябвало да има нищо задължително. И да - щом е задължително, трябва да е безплатно.

58

Ясен Желязков

преди 3 години

И, ако мога да обобщя няколко мнения, нужно е следното. На 16-годишна възраст, преди получаване на лична карта кандидат - гражданина на България и ЕС (незвисимо ром ли е, нером ли е) да му се направи проверка за стабилни познания по български език и история. Като теста ттрябва да е на компютър, в изолирана стая със запис, който да се пази години. Ако издържи теста, става гражданин на България и ЕС, иначе - категория втора с орязани граждански и социални права. След още учене - нов изпит.

57

непредубедено

преди 3 години

До 60 никой не те спира да дадеш детото си в частна ДГ.

56

всичко наопаки

преди 3 години

А би трябвало БСП да е първият защитник на соцално слабите катевгории български граждани !!!Това *** ли е, или истинската им същност ?!!!

55

Лично мнение

преди 3 години

Детската градина от какъв зор трябва пък да е свързана с интеграция? Ясно кой ще я плаща тая интеграция.

54

Анонимен

преди 3 години

Като искст да учат майчин език да го правят вкъщи, официалния език на държавата е Български и това ще се учи там. Които иска да се записва на други езици.Решението на проблема е децата да се отнемат от безотговорните родители след като отпадат толкова рано от училище ...

53

Шаши

преди 3 години

От днес ни стана ясно, че в детските градини ще се учи само ци.***.ски. При 10 бели и 15 - 20 инакви, кой език ще се усвоява? И с коя азбука.

52

Пижо

преди 3 години

Отново българчетата са наказани заради си ганчетата! Така де, от малки трябва да знаят, че българите не са граждани на тази държава!

51

Анонимен

преди 3 години

Тези,които създадоха проблема с етноса сега и в бъдеще не могат да го решат.Да не се заблуждаваме.Както винаги трябва да се откраднат 1 пари.Сметката е за нас.

50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58Препработваме гръцката азбука и език и така създавме първия бг език.След години се прераобтват и добавят други думи към бг езика от други езици.

49

.

преди 3 години

Е, как ще ми вземете детето насила бе? Имате ли басейн, свеж въздух, трева, чистота, хубава храна и хигиена в тая *** детска градина. И колко пъти на 5 години чистите филтъра на климатика. Може и в обедната да му сложите 2-3 рутера под възглавницата. Хамави ли сте или да. Храната за чатните детски градини до работа в центъра се разнася по улиците от едни пенсионери с баничарки дето ум да ти зайде. Диагноза.

48

Ъпсурт

преди 3 години

На тая възраст всичко е изгубено.

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53Браво, я обясни тогава: как ние Българите имаме и писменост и култура на роден език много ПРЕДИ кой да е от тия народи?

46

БПФ

преди 3 години

До Анонимен 51А, именно. Пълно безумие е да се дават помощи - т.е. да се НАГРАЖДАВАТ финансово, лица, реално нарушили закона. Нормално ли е 17-годишна да снася трето малко и прокуратурата да си затваря очите, а социалните да я финансират с нашите пари? Да се премахне и професията "самотна майка", защото в природата това нещо няма, но бащата да бъде заставен, със сила ако трябва, финансово да се грижи за малкото си, да видим тогава ще се въдят ли като мишки... щото *** само от труд се плаши

45

Анонимен

преди 3 години

До БПФНе е виновен този,който яде баницата.Шепа престъпници им дават нашите пари за да се размножават.С тях трябва да се започне.Един по един и до стената за предателствоНе на подсъдимата скамейка.