171

Християнин+

преди 3 години

Няма да ми стъпи кракът повече в Константинопол

170

Леле до 173

преди 3 години

*** е прадядо ти,приел исляма- България е в Европа,вие сте в Анадола,в която масово експлоатирате сексуално козите :) както искате наричайте народа ни- скочите ли на Гърция,ще чуете и по пет на нож!,а нямате достатъчно лири за памперси хаха то стига само да пуснем малко вода от язовирите и Марица ще свърши останалото :) и понеже цитирате масово нарязани ракети- генералите ни може да са ви казали, че са нарязани.Между вербално и невербално действие има разлика :) като след Ньой :)

169

Angel

преди 3 години

Господ ще ги накаже и няма да мине много време

168

Симо

преди 3 години

Сега е момента да бъдат прекратени всякакви преговори с Турция за ЕС и да бъде категорично изхвърлена от НАТО. Освен това да са започне процес на репатриация на всички турски граждани от Германия и ЕС включително и натурализираните. Те сами ще го свалят тоя пуяк, заедно с нацистките му приятели.

167

Патриот

преди 3 години

Настанало е време свинкя в джамия да пропее, отдавна не се е чувало квичене от минаре, но ще има пак жива свинскa музика от минарето на мюедзините в Европа

166

До 177

преди 3 години

И като решат големите батковци какво,защо не решават предварително,защо въобще го допускат?Не съм съгласен с решението на този съвет,но и истината е ,че Турция не е държава за подценяване и батковците се съобразяват с нея.

165

Анонимен

преди 3 години

То по-важно е да не решат големите батьовци да стане пак църква.Тогава ще видят турците магаре в църква пърди ли...

164

Анонимен

преди 3 години

Константинопол идва!

163

Анонимен

преди 3 години

Не само,че не трябва да е джамия , ама и да си махнат цапаниците от стените и да се покажат мозайките. За толкова векове империя какво са построили тези некадърници, два харема. От римско време имаме повече останало , отколкото от турско. И на поробители не случихме, това си е....

162

До Бай Ганьвците

преди 3 години

Много добре знаете че баш вие бай Ганьвците нямате никакви шансове срешти тия *** ништо не можете да направите освен да ревете.

161

Анонимен

преди 3 години

До!И да се пънеш и да се натягаш смотльо - ще стане.А ти си ***. И да видим колко джамии ще направиш на църкви ***. Айде прибирай опашката между краката пумиярче.

160

Анонимен

преди 3 години

До Albanian PlovdivА жени ще пускат ли или само отвънка?

159

Анонимен

преди 3 години

До цървула!Ще споделиш ли от коя до коя година си живял в Константинопол или Истанбул? И бил ли си християнин преди 2000 години?

158

Анонимен

преди 3 години

Сега в Истанбул остава една християнска забележителност а именно Българската църква Свети Стефанкакто е и в Одрин,от всички църкви има две и двете български,само дето вътре пеят гръцки попища!!Нека им на гърците.Иначе неоосманистите ще лишат Турция от много пари от туристи в и без друго скапващата се турска на Ердоган икономика.Остана една Капълъ чаршъ!

157

Albanian, Plovdiv

преди 3 години

Малко е неточно опрелението. "Света София" ще бъде джамия, но ще е отворена за всички вярващи, независимо от религията си. Стари ходжи са ми казвали, че молитва на мюсюлманин в църква носи много силна енергия и пречистване. Предполагам и обратното е вярно. И още: България печели геостратегически, защото се отслабва гръцкото влияние.

156

Анонимен

преди 3 години

Била съм там. Вече нищо няма да е същото. Каква загуба за света!

155

!

преди 3 години

Do 179Ние сме местното население, което живее по тези земи от над 2000 години. А вие мюслитата кои сте вие, защо още не сте се върнали там от където сте дошли, по точно мала азия и арабия. кои сте вие бе свински?

154

!

преди 3 години

Айде де, мюслитата имали право да обръщат църквите в джамии ама никой не трябвaло да бара техните джамии. Е как ще стане бе свински??? Око за две, зъб за чине.

153

Токмак

преди 3 години

Какво е решено, нищо не е решено!!! Стига вече интриги и вдигане на рейтинга ви... Още няма решение и взимане на превръщане на джамия. Стига вече с лъжи... Че лъжлива инфо, носете отговорност!!!

152

!

преди 3 години

Като за начало се изкъпи и си оправи зъбите, че смърдиш****************************************************Не съм мюсли да смърдя, а това да нямаш зъби е присъщо на анадолците от Константинопол.