43

noFreeman

преди 3 години

егати и лъжливата статия... леля ми живее в Белград вече 40 години... протестите са за лъжливия коронавирус (сърбите на 100% са уверени че това чудо го нема) и за мерките, които щяха да им друснат управляващите... ама на вас само това ви се представя, а че СЗО обеща 7 милиарда на правителството за борба с короналъжата... пълен смях... скоро и при нас ще е така... дай Боже!!!

42

Анонимен

преди 3 години

Естествено че всичко е заради цар Вучич, коронавируса е само повод. Най съм възмутен от поведението на Борисов, който за да не изяде новичока строи газопровод на цар Вучич с наши пари по нареждане на цар Путин.

41

Анонимен

преди 3 години

И там правителството им е същите бок--луци като нашите!! Дано да ги изчистят както б--оклуц-и каквито са!

40

Анонимен

преди 3 години

Също като тук , вие *** мьлчите за протестите и за скандалите с политиците. Боко , Доган , Гела , #кой и тн стотици са немогат да бъдат изброени споменах по ярките образи

39

,,,

преди 3 години

Вучич и боко тиквата са партии отдавна. Мафиотска *** ненакрала се.

38

I

преди 3 години

Нищо не пишете за протеста в София продажн...ици.. !!!

37

Христо Христов

преди 3 години

Това да не е материал на дойче веле?Половината неща в които обвиняват сърбите са същите в ес, а другата половина е пак наполовина: 50% са по-добре в ес и 50% по- зле в ес.

36

Shshs

преди 3 години

До 33 - Хаха аз да не съм някаква ларва да чакам някой от екрана да ми плаща, както виждаш нямам политически пристрастия, а се смея еднакво на всички оплешивели 50 годишни чичаци с мераци за ефирно време. Оправям се в жевота напълно сам и никога не съм вярвал че БСП,ГеРБ,ДПС,НДСВ,7/8,Атака,ВМРО ше ми направят живота по-добър. Бачкам си от 16 годишен вече почти 14 години и знам че аз въртя целият си свят на малкият си пръст. ;} Като почвам работа не питам какво ми е брутото, а питам за нетото. ;}

35

Shshs

преди 3 години

До 25- не се опитвам да бъда коректен с некоректни хора. Както виждаш всички съм ти сложил в графа палячовци и единствено бих се радвал ако може всички дружно да им се смеем вместо да падаме на ниво партии. Кащто казва баба ми, като дойде време за предизборна кампания ям кебапчета от ГЕРБ, нося подарена тениска на ДПС и подарена шапка от БСП, а като дойде време за избори си засявам двора защото знам че ония няма да ги има още 4 години.

34

Shshs

преди 3 години

До 29- много си хитър, да те светна само че за цял живот не съм гласувал и веднъж. Още не се е родил мъж в тази държава достоен за моят глас.

33

До герб shshs

преди 3 години

дано гледаш дете и мафията на герб ти плаща , само така ще има смисъл това което пишеш. Бойко-мутро *** си с Гешев -мутри!

32

Хемус

преди 3 години

Видяхте ли,че има разлика от генерал до книжен генерал!Иначе сърбите играят от едно време с руснаци и китайци,и американците почват да губят позиции на балканите!Фалирала държава,потокът скоро ще спука балона

31

Цар тиква

преди 3 години

Прости сте , и аз съм ,само дето съм милионер хаха *** Герб до Бг Гроб , щото съм готин.......Бива *** народ ,но това е лудост - мутра премиер 10 години и 10 години застой! Дано го помете улицата!

30

Shshs

преди 3 години

Общото между Слави, Бойко, Пеевски и Радев е че са дъртаци неспособни да създадат стабилни семейства опитващи се да ръководят народ. Такива второразредни "мъже" не са нито за политика, нито за пример, нито за възхищение.

29

Гербаджийски боклук

преди 3 години

До ShshsГЕРБАДЖИЙСКИ *** - от шкавчето на мутрата чакаш кюлче......

28

Misirki

преди 3 години

Защо говорите за Сърбия. До този час ЦЕНТЪРЪТ НА СОФИЯ Е БЛОКИРАН ОТ ПРОТЕСТИРАЩИ !!!!! Срещу мутрите Борисов и Гешев -неговата мутренска бухалка. ***! Пълно затъмнение , само 2 канала го предават , отскоро се включи и Bg Onair. Къде сте ***. Ето това е диктатура и зависимост!

27

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА !!!Пишеш ,като cлaбоумен... По-добре не се излагай .

26

Анонимен

преди 3 години

повече отразявате протестите в Сърбия, отколкото в София днес

25

Анонимен

преди 3 години

До ShshsКазвате много верни, но и политнекоректни неща.Как не са ви изтрили още, или ти *** джиите усещат накъде духа вятърът на промяната?

24

Shshs

преди 3 години

Са пък е модерно хората да мислят че Слави щял да ги спаси дето близа гъ.за на Борко до момента в който Тиквата го излъга чи ще му подари градинките около хотел Маринела, та гологлавият се обиди и почна свой проект. Общо взето всички са ми много смешни. А единствените по-смешни са ми тия дето все агитират за единият или другият и си мислят че някой велик депутат ще ги спаси от мързела и ще им намери работа.