275

Анонимен

преди 3 години

От давна за болниците всичко е пари няма морал, няма идеали. Всеки пациент е една касичка и дали ще излезе жив или не са само подробности.

274

Анонимен

преди 3 години

Само се чудя дали сме *** или сме безумни с повечето умозаключения тук? Не мога да повярвам, че има има такава самонадеяност и повърхностно мислене

273

Защооо?ДААА

преди 3 години

ПО ЛОГИКАТА НА ТОЗИ И ДРУГИТЕ ВЯРВАЩИ В КОНСПИРАЦИИ, ДАЛИ ЩЕ Е ПО-ДОБРЕ ПЪТЕКАТА ЗА К19 ДА Е ПЛАТЕНА ЗА ПАЦИЕНТИТЕ И ВСЕКИ БОЛЕН ДА СИ Я ПЛАЩА ОТ ДЖОБА?!? КОЛКО ЩЕ СТЕ БОЛНИ И КОЛКО ЩЕ ПЛАТИТЕ ИЛИ ТОГАВА ЩЕ РЕВЕМ И ПРОТЕСТИРАМЕ АМА ДА НИ СЕ ПЛАЩА ЛЕЧЕНИЕТО?

272

Анонимен

преди 3 години

Чудя се как не са му запушили устата вече на този човек! В Мутроландия неудобните се разследват от "прокуратурата"! Наблюдавайте (щото вие сте стадо и само наблюдавате), как ще му се стъжни на този! Скоро!! Пречиш ли на далаверите - ще бъдеш смазан!!!

271

Само така

преди 3 години

Докторите си милионери 90%от тях

270

Анонимен

преди 3 години

И кое не е вярно ? Ако направят 10 пъти повече тестове заразените ще са 10 пъти повече ? При два пъти по скъпа пътека , ще се правят два пъти повече тестове ? Пациентите са виновни на докторите може би ?

269

Джеф Безос

преди 3 години

Само аз дотук направих 180 милиарда, като ви затворихме по къщите. Скоро ще ви разорим всички, ще бачкате за големите като нас, докато ви се oпyлят зъpкeлитe. Роботите идат!!

268

Rang

преди 3 години

Много тъпо парче!

267

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че е прав! Здравната каса представлява един общ кюп. Всеки знае какво се случва с общите кюпове...всеки гледа да източи нещо и, по възможност нищо да не сложи в него. Дори и да го няма този вирус, всеки е наясно, че касата се точи безпгледно. В момента паниката около вируса и раздаването на пари за щяло и нещяло са просто още един дюшеш и стимул за болниците да усвояват колкото се може повече пари. Все пак са търговски дружества, чиято цел е реализирането на печалба.

266

Анонимен

преди 3 години

Колкото съществува доктор Стамов, толкова има и коронавирус

265

Елдорадо

преди 3 години

Този много скоро ще спре да се появява по тв-то... заразените ще почнат да скачат по над 500 на ден и на много хора ще им измрът близките, а тоя с парите, които му дадоха ще избяга някъде далече от вируса и ще гледа от страни и ще ви се смее!!!

264

до хаха

преди 3 години

ти си фарс,дори в Испания в райни с значителни брой умрели се оказа след масово тестване,че много малко имат антитела.Демек мерките имаха огромено значение,*** ти вярвай на Мангъров.Пожелавам ти един ден той лекува твой близък.Да видиш що за лекар е!

263

Анонимен

преди 3 години

Водихме детето при този специалист преди време,добре че после попаднахме на истински лекар!!!Другите коментари са излишни!

262

Анонимен

преди 3 години

До ГНЕВЕН"Мангъров е професионалист и истински пич!"Преди две седмици Мангъров каза, че през юни заразените са 3.5% от тестваните.Сега са 5.5% Аз вярвам на Мангъров, че има увеличение.

261

Анонимен

преди 3 години

До мед сестра"До haha и знаеш ли как се правят тези тестове ? много лесно- вземаш на 20 души и отчиташ 2000!"Конкретни имена/случаи ?

260

Анонимен

преди 3 години

До Не само"Навсякъде е така. В америка пишат ковид даже и без тест например ако кашлял. Болниците взимат маса пари от бюджета за всеки писан."Точно в Америка едва ли е така - там пари се взимат и от застрахователи, а те не дават пари просто ей така.

259

мед сестра

преди 3 години

До haha и знаеш ли как се правят тези тестове ? много лесно- вземаш на 20 души и отчиташ 2000! Това е от кухнята на сегашното ни здравеопазване- една голяма лъжа!

258

Анонимен

преди 3 години

До Въпросът еСтанал е началник отделение. Има десетки такива, включая и с неговата специалност. Въпросът е защо точно на него се осигурява толкова медийно присъствие

257

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 266Да си чул за шефката му или да Проф. Аргирова, които са по-доказани специалисти? Или защото ръси успокоителни за някои теории е станал супер специалист?

256

Анонимен

преди 3 години

До ГНЕВЕН 249Лекувал ли те е?