51

ГЕРБ forever

преди 3 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРНе те бива като поет.Виж там някое туристче да го баламосате,че там най ви бива.Скарида,попче и някоя лакърдия за Нептун може да му развърже кесията и да пусне някоя парица,щото идват гладни времена.Гарантирано от ГЕРБ!

50

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

това докторче до скоро беше специалист но праха, сега стана специалист но вируса.Важното е да в медиите.Иначе си е просто кух.

49

преди

преди 3 години

До Анонимен 49А не пламна ли Русия? 707 300 заразени, 10840 починали, по 6000-7000 новозаразени на ден? На четвърто място в света след САЩ, Бразилия и Индия. Стига сте плямпали глупости.

48

мо

преди 3 години

Ако не се налагат мерките- няма да се спазват.

47

Анонимен

преди 3 години

Заразата не тръгна от стадионите, а от гастарбайтерите, които се прибраха за празнуване на Рамазана...И докато някои хора 2 месеца стояха вкъщи, Мюмюн и Айше се прибираха по 10 пъти от Италия, Белгия и Холандия...И изкарайте колко заразени има от стадионите и колко заразени има при такива, пробрали се от чужбина?Кой трябваше да спре хората от заразената кланица в Германия, които подпалиха град Белица?Ами тези с Ковид19 от остров Тасос?Шанаджии...не сте лекари, *** сте!

46

АНТИ до неразбралите

преди 3 години

Умрeли от глад не познавам,но много спестяваха от лекарстваи дадоха фира.

45

Палми Странджев

преди 3 години

До АнонименСамо че зле поставените в медицински план са така от Господа, от неразумния си начин на живот, и прочие. А другия го затваря държавата по административен ред и противоестествени съображения. Ако утре стане някакво бедствие, младият здрав човек ще си нарами близките на гърба, и ще избяга, няма да чака и да вика "Ама тук има стари болни, никой няма право да бяга, докато не ги спасим"- нещо такова се получава в социален план с ковид рестрикциите.

44

Анонимен

преди 3 години

В Русия и Белорусия направиха грандиозни паради по случай 75 години от победата на Русия над европейския фашизъм. И какво? Пламна ли ковид-19, или? Мерките са абсолютно безполезни и с тях и без тях е все тая.

43

Анонимен

преди 3 години

До И.Т."няма писиар- няма и ковид"По-голяма глупост не бях чел от доста време. Все едно да регулираме раждаемостта чрез броя на тестове за бременност.

42

Анонимен

преди 3 години

До Палми Странджев"Който е зле поставен в медицински аспект, може и да умре, жалко, но такъв е животът."Еми същото като "Който е поставен зле в икономически може да умре от глад, жалко, но такъв е животът". Да не говорим, че умрели от глад заради мерките няма и няма да има - просто на някой може да се наложи да пропусне почивката на море и новия айфон следващата година.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Където спазват мерки имат същите цифри както там където не спазват."Да бе да. Вярваш ли си?

40

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

РЗИ пък във градчето,вчера много се разшeта.Продавачка хвана в крачка,че продавала без маска.Гaньoвица глобата получи,с маска или шлем да се научи !

39

Анонимен

преди 3 години

Човешката стока на пазара на труда поевтиня значително.

38

Анонимен

преди 3 години

Ще има много безработица, ниско заплащане, страх, стрес, преумора от извънредни часове без заплащане само и само да запазиш работата си, ще се работи като скотове. Тогава ще дойдат страшните болосто, ковид-19 ще изглежда като детска игра.

37

Анонимен

преди 3 години

Мерките не действат, вече 7 месеца по цял свят нямат никакъв ефект. Където спазват мерки имат същите цифри както там където не спазват.

36

гражданин

преди 3 години

До велмазов. И тук дати го напиша. Щом за теб няма вирус ти пожелавам в най-скоро време да се заразят децата ти, после ти, после родителите ти. Не знам на кой ще сложат тръбата за интубиране, но се надявам след това да спреш с глу.постите.

35

Анонимен

преди 3 години

Нали отвориха хотелите и дискотеките по морето.Е сега ще видите магаре боб яде ли.Другата седмища 250-450 на ден а следващата 350-500.Какво следва после......Няма да ви кажа но изобщо няма да ви 'ареса.ХА-ХА-ХА

34

Палми Странджев

преди 3 години

До АнонименТова е метафора, много си буквален. Като остане без работа, и няма кинти, натисне го мизерията, като държавата няма пари за пенсии и болници- дотам ще доведе желанието за строги рестрикции. И с какво право ще подлагаш на това здрави млади хора ? Който е зле поставен в медицински аспект, може и да умре, жалко, но такъв е животът.

33

гражданин

преди 3 години

*** е много тъппо парче. И, естествено, както винаги, ще се удави на края на Дунав.

32

Анонимен

преди 3 години

До Палми Странджев"защото ще умрат от глад,"Кажи ми за ЕДИН умрял от глад заради епидемията.