31

Даниел

преди 3 години

До Ko40В Словения си те глобяват директно на границата. Може да минеш цялата държава, но излезеш ли в системата - плащаш.

30

AZ

преди 3 години

На границата трябва да събират и неплатени здравни вноски.Щом има пари да пътува,значи има пари и за здравни вноски.А и който влиза у нас, да си плаща здравните-нали се връща от Европа,работил там и напечелил.Иначе се получава така,че 80% от лекуваните с ковид са неосигурени и се лекуват за наша сметка. Касата за тях не плаща.

29

дО 35-ИЯ

преди 3 години

Проблемът Е, ЧЕ 10 ГОДИНИ МОЖЕ ДА НЕ ОТРАЗЯТ В СИСТЕМАТА СИ ВЕЧЕ ПЛАТЕНИ ГЖЛОБИ ИЛИ МИТНИ СБОРОВЕ - ЛИЧНО ПРЕЖИВЯНО!

28

До Ко40

преди 3 години

Ти за коя чужбина говориш, бе ? В Скандинавските страни плюс Холандия механизмът е такъв, че ти ги дърпат директно от сметките! Няма хър и мър! Няма обжалване! Какви дела те гонят? Ти че ни си ходил там - не си. Ама поне питай някой, път тогава се прави, че си излизал навън!

27

33,

преди 3 години

стига рева - ще си плащаш преживей го :))))

26

redordead

преди 3 години

абсолютно безсмислени аргументи - щял си да се връщаш, да си вземеш парите от вас - само пълни де-били държат в тях много пари в брой, нормалните хора ползват карти - спират те, плащаш си глобите и си продължаваш като пич почивката...тоя се опитва да ни врътне с някви примери отпреди 50 години...

25

Ko40

преди 3 години

Били сте у чужбина, леле ?! Къде ще те спрат да не минеш за неплатена глога бе, ***? Трябва да има съдебно решение, демек да си осъден, че не си си платил глобата. Tогава може и да лежиш, но това е друго.

24

България над всичко

преди 3 години

много интересно - тия, които пътуват за чужбина, нямат задължения и преминават безпрепятствено защо ли не се оплакват от нововъведенията?!

23

Анонимен

преди 3 години

Аме така е и по границите на "белите" държави. Много тарикати-нашенци се опариха.

22

Борисчо

преди 3 години

Бай *** винаги има само права, но не и задължения. Глобите за нарушенията му са изнудване...

21

до 24

преди 3 години

милиционерска - пионерска толкоз :))ще плащаш, авантаджия

20

Анонимен

преди 3 години

Не знам до колко е законно, но е задължително!!! Иначе няма оправия с джигитите убийци!!!

19

до 21

преди 3 години

тия номера за глобите за които "не знаеш" ги приказвай другаде, тарикат:)))) като трябва да си плащаш задълженията и.. "не знаех.. не разбрах"

18

Невен

преди 3 години

Брат ми разказваше веднъж защо се забил автобуса им от Германия. Тръгва автобуса от автогарата и цивилно BMW ги отбива - съответно се легитимират. Проверка на място на целия автобус и напипват някакъв с различни типове неплатени глоби. Целия автобус до полицейското стоели и чакали докато оня си оправи нещата.

17

Анонимен

преди 3 години

А законно ли е да ни си плащаш глобите, наложени пак заради неспазването на закона?Въпроса ми е риторичен.

16

-10

преди 3 години

Никой викаш, плащаш задължения за които нищо не знаеш и няма начин как да се защитиш, дали наистина съществуват или не. Не случайно тоя народ е бил 500 години под турско. Заради хора като теб!

15

България над всичко

преди 3 години

ако това нововъведение нямаше ефект, селските тарикати, които гледат да минат метъра нямаше изобщо да го коментират - щом са против значи работи!!

14

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ това не могат, защото гранична полиция няма такива правомощия по закон....

13

Дани

преди 3 години

Интересува ме гастербайтера мазен като влезе през Калотина и направи 10 нарушения до Капитан Андреево ще го спрат ли?

12

България над всичко

преди 3 години

никой не те спира да пътуваш - плащаш си задълженията и продължаваш, а ако нямаш пък неплатени глоби - нямаш никакви грижи