14

до почиващ в Гърция

преди 3 години

Да в Гърция няма, може би, защото хората взеха и ВЗЕМАТ мерки.А тук как е, бате Бойко каза да я караме на самосъзнание.Хубаво ще я докараме. За петък прогнозирам 500 и ела да видиш какво мазало ще стане.

13

Анонимен

преди 3 години

Къде ги дават тия тестове срещу вируси, пуснете насам малко! Ако има и срещу бременност, също.

12

Шопа

преди 3 години

Много сме доволни и безплатно тестове ни направиха

11

до почиващ в Гърция

преди 3 години

Вярваме ти че е така.То и тук е така.Вирус има и е сред нас.Просто го карат безсимтомно.Но една част от приносителите заболяват.И ги хващат.Коронавируса не се държи като останалите вируси и трудно се прогнозира.И удря когато не очакваш.Не бързай да се хвалиш.Утре на границата ще ти направят един невинен тест и тази почивка ще ти излезе през носа- като те затворят 2 седмици карантина.Така че трай си там

10

Анонимен

преди 3 години

До До първите Възможно е защото в щатите има една амеба която ядяла човешки мозък.Живее във водата и влиза през носа. Така че ако тази амеба някой е пренесъл тук е напълно възможно.Но изядели ти мозъка умираш. Това е по-страшно от ковид 19 защото на третия ден се усещат симптомите и си пътник.

9

Шопа

преди 3 години

Добре е ядене си пием си и така

8

Св

преди 3 години

Тест СРЕЩУ алкохол, или тест За алкохол? Същото е и тест СРЕЩУ и ЗА коронавирус ...

7

Изсилване

преди 3 години

Няма как гърците да платят и направят тестове на 20 млн. туристи. Ако им стигат 1-2 млн.туристи, може и да се справят.

6

Димо

преди 3 години

ДО 5 -Абсолютно съгласен съм с теб!!! Невежеството е винаги самоуверено!! Да знаеш какво представляват такива безсмъртни,,юнаци"пред чичо доктор ,загубили ума и дума!Така беше и в началото със СПИНа,сега вече никой не говори с пренебрежение за него ,а има едно на ум.Но нали знаеш какво казва великият Айнщайн за двете безкрайни неща ....... е те потвърждават едното!!!

5

До първите трима

преди 3 години

Ако ви направят тест за наличие на мозък, дали ще излезе отрицателен?

4

Анонимен

преди 3 години

Няма никой на границата защото Гання не смее да иде да го тестват.Щото в Гърция ще го ЗАКЛЮЧАТ някъде за 14 дни и тънга-мънга няма.

3

Сами

преди 3 години

Разбира се че няма корона вирус и да има, които оцелее ще разказва оставете ни на мира да си живеем живота.

2

Почиващ в Гърция

преди 3 години

В момента съм в Гърция в едно селце от 800 души население. Има туристи от Румъния, България, Сърбия и дори от по далече - Молдова и Полша. Таверните са почти всички пълни всяка вечер. Няма и помен от маски нито в магазини, нито където и да е. (освен в аптеките). Няма един грък с маска или чужденец. Всички са здрави и щастливи. Спрете с тия вируси и глупости вече!

1

Аз

преди 3 години

Няма коронавирус. Оставете хората да си живеят нормално!!!