8

Грънчари

преди 3 години

Ако гемията беше потопена от бреговата охрана, както си му е реда, сега едва ли щеше да има дело. Ама някои бг политици, като ходят постоянно да се дупят на Ердоган, за да подобрявали международните отношения, така е.

7

Факт

преди 3 години

Българските граничари даже са действали прекалено меко,а всички знаем наглостта на турците!Въпросът е каква е тая държава,която НЕ застава категорично зад защитниците си!?Ще има ли за в бъдеще хора,готови да рискуват живота си заради нея???

6

Българин

преди 3 години

Нашите гранични полицай, да заведат насрешно дело срещу роднините на турските браконери за нанесени психични увреждания/проблеми/.

5

Преди

преди 3 години

време турски бракониери се опитваха да действат и в Руски и Украински води. Ония ги попиляха барабар с гемиите им. Ама за това анадолците ни вопъл ни стон. Но нали знаят, че тук е разграден двор дай дела да водим!

4

Бивш граничар

преди 3 години

Банкянеца беше готов да предаде БЪЛГАРСКИ граничар защитил суверинитета на страната си на Турция еднолично,без дори да се замисли и само шумът,който се вдигна му попречи!Става въпрос за системно поведение,а не за инцидент.Тая персона смята държавата за лична собственост и се разпорежда както му скимне,с ежедневно,че и ежечасно нарушаване на всички възможни норми-законови и морални!

3

анонимен

преди 3 години

има нации , които са много нагли........

2

Анонимен

преди 3 години

Граничарите да се наградят! Те затова са граничари, да пазят. Не са хотелиери да посрещат.

1

Анонимен

преди 3 години

Явно и в Турция е същата бюрокращина като у нас. И в България има такива дела - роднини и други тъжители не се занимават, а държавните органи си оправдават заплатите на гърба на такива като граничарите ни, чиято единствена вина е, че не са надупчили още двама-трима бракониери, та да секнат кранчето.