14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16С указ на президента трябва да бъдат забранени всякакви зловредни организации, които си веят байряка под носа на държавата и унищожават държавността и мас самите.Така е, трябва да се унищожат всички български хронични ганиуювеее и говниуювеее защото те самите са най-жестоките унищожители на България до днес! Те са БКП_лайнювеете в различни нюанси като например ВМРО!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))

13

Анонимен

преди 3 години

С указ на президента трябва да бъдат забранени всякакви зловредни организации, които си веят байряка под носа на държавата и унищожават държавността и мас самите.

12

Анонимен

преди 3 години

Те директно я унищожават, какво да я хулят.Вън всички нпо-та от Родината ни!!!!

11

Анонимен

преди 3 години

До meВ 23.00 ч. ти отиваш да си вземеш парите? На магистралата ли работиш?Някой от твоите клиенти тираджии ли ще те закара до Гърция?

10

Анонимен

преди 3 години

До meЕ... си твоята.Щом те е създала, тя не заслужава друго отношение.

9

Анонимен

преди 3 години

Който участва в НПО, да няма право да заема каквито и да е длъжности или държавна работа,да няма право да взема(гепи) пари - държавни или от чужбина,а най-добре да ги затворят за антидържавна дейност и кражби в затвора или да ги изгонят!Хем ограбват държавата,хем извършват антидържавна дейност НПО, ЗАТВОР за тях!

8

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно!Всички знаят,че НПО са античовешки и антибългарски организации,които вредят на България и населението и ограбват държавата с много пари,създават и умишлени конфликти,за да постигнат задните си цели!Не на НПО,вредни,вреди,ВРЕДНИ и ограбват държавата,без да има прозрачен и ясен отчет!Вън НПО от България!

7

me

преди 3 години

Сега отивам да си взема парите, ще ходя на море в Гърция.

6

Ха-ха

преди 3 години

Хубаво *** тоя,ама реални действия-никакви.Впрочем,за тия най-големия патриотизъм е да блъскат бабички на границата,вместо да внесат закон забраняващ гласуването в Турция и решаващ проблема радикално.Има много интелигентен начин да се направи и адвокат Екимджиев им каза как да стане,та да мине през Страсбург!Впрочем,питаме се какво аджеба правят тия "патриоти" в едно правителство с куп *** вътре?Май лакомо си похапват,най-вече...

5

Пепи

преди 3 години

Това се подразбира от край време.Изкърти веле нон стоп пускат статии колко е добре в Германия колко е зле в България.Това са агенции които набират персонал в България всред социалните мрежи.

4

:-)

преди 3 години

Да пратим НПО активистите на екскурзия в Равенсбург, Треблинка, Бухенвалд, Магадан, Коми или пък Колима!

3

Бай ВарвАр

преди 3 години

Тоа па откри топлата вода , ми то и пеленачетата знаят откъде из какво идват парите за НПО-та.Да каже кога ще ги окошарят за антидържавна дейност ,а не да се прави на ощипана мома !

2

Анонимен

преди 3 години

Що сте ги пуснали, какво значи неправителствена организация има си Конституция и там пише правителството управлява. Сезирайте прокуратурата, какво ни се обяснавате като некакви любовници.

1

Рекламист

преди 3 години

Кръгла празна глава. Що е то? ВМРО руски подлости.32891