52

Анонимен

преди 3 години

Само лекари ли работят в тая държава бе? Други хора няма ли? Лекар те лекува у вас и си прави пътеката. Стига с тези..и пари под масата искат.

51

в Пловдив

преди 3 години

медиците изнемогвали, пет месеца работили нон стоп, айде помогни им или само плямпаш? Прати им наемното генералче. Сега кой ще лекува ако някой от купонджиите в Пловдив зарази родителите си на възраст? Като са недисцплинирани, им наложи дисциплина, за какво са те избрали над милион човека?? В Италия един министър посетил една болница и го изгонили. Това ще стане и тук без капка съмнение. Лекарите не са изтривалки. Ананиев, празноглавецо, и двамата дебелаци, ще се превърнете в най-мразените хора!

50

Анонимен

преди 3 години

Разнесохте един куп зарази с тъпите си маски, напълнихте природата с мръсни парцали. Почистете след себе си мизерници, стига сте ревали че някой ви е виновен! Четете и други новини!

49

Анонимен

преди 3 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРаз говоря за честните хора,които плащат данъци на тази държава-те са зле,а не за онези тарикати от сивата икономика и мошениците,които перат пари...за тях естествено,че има-няма оборот на пари,ние си получаваме пачките.но нали все пак държавата съществува благодарение на данъците,коиот внася светлата икономика.

48

Анонимен

преди 3 години

Аз ако съм, хвърлям оставка и ги заеб..вам *** да се оправят. Ще им стане още по-горещо.

47

Лора

преди 3 години

По всяка вероятност тежката пандемия охранява и Доган,Пеевски,Караянчева и многотозаслужили грабители в държавата ни!Там трябва да говорите за края,Борисов!Е,вижда ви се вече края!

46

Анонимен

преди 3 години

Гнусар. По много теми не си коментирал още, плондир! Да те чакаме ли, или да идваме да те ритаме по главата? *** гнусен миризлив.

45

kory

преди 3 години

Похвално Борисов,похвално за нас е много важно,че си към края,който така или иначеняма да дочакаш през 2021.Мотивирани и вярващи в един вече предизвестен край!

44

До 46

преди 3 години

Не внушавайте на хората, че Борисов е подъл, само подлите ще повярват. Фирмата,, Ние ще оправим животът ви,, - фалира.

43

Анонимен

преди 3 години

И как ги подкрепяш, Бочка?В Белгия дават 70% от заплатата на хората, за да си стоят вкъщи!Така хората спазват и карантина и всичко!Ти как точно ги подкрепи, Боче?Като ги остави без доходи, а вноските по кредити стоят?

42

Анонимен

преди 3 години

Оставка и предсрочни избори!

41

V

преди 3 години

Тоз да не ми говори за вируси ,ама да каже защо ние плащаме охраната на Доган и Пеевски ? Те бедни ли са ? та ние плащаме ?

40

Утре пак

преди 3 години

НАГЛО ПОДЪЛ ЧОВЕК.

39

Анонимен

преди 3 години

сам си рита столчето, това прави.

38

Анонимен

преди 3 години

нищо..нищо...нищо неправене...

37

Анонимен

преди 3 години

Кой ще си изберете да ви управлява, че да ви оправи бе ревльовци? Айде изберете си, стига сте лаели като чакали оставка, оставка..*** народ, слаба държава.

36

Анонимен

преди 3 години

Използва докрай всички възможности, които се предлагат за подобряването, сигурността и доходите на най- ощетените в последните 30 год. И това не са хотелиерите, не са хора забогатяли с честен труд и от заплата. Една малка забележка да не обръща внимание на дребни детайли и хора, които са всъщност и основния проблем за наложената тактиката за власт и увеличаване на големи приходи и присвояване на държавни земи и от чужденци.

35

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

за сезон 2020.туризмът,който е в основата на икономиката по черноморското крайбрежие е сринат и унищожен!--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Кой Туризъм бре ?!Този в сивата икономика, пак си е така.Тези дето перат парите, пак ще ги перат.Алчните печалбари предплатили от Есента наемите на даже няколко магазина например, не са фалирали.Бълха ги ухапала !

34

Господин Премиер

преди 3 години

Понеже "някой" воюва с децата на "комунистите" от 30 години, които нямат нищо общо с онзи строй вече и тези деца по една случайност са български граждани и по кръв и по месторождение, а този "някой" не е ще му припомня една древна мъдрост на всички народи: Ще жънеш, каквото си посял и няма да ти се размине само с един!!!!

33

Оставка

преди 3 години

Ще помогнеш най-много като си подадеш оставката веднага. Вън от властта еничер !