12

Анонимен

преди 3 години

Демек ги е преместил от левия в десния джоб.

11

Любопитно

преди 3 години

Американските империалисти даряват за благотворителни цели. Руските родолюбиви бизнесмени даряват за вили по Ривиерата, собствени или на депутати и министри.

10

експлоататор!

преди 3 години

капиталистътъ Бъфет експлоатира пролетарските маси и така е натрупал милиардите, а Путин спасява пролетариата като го предпазва от злото на капитала,от както е на власт той лично е успял да предпази руските пролетарии от 6 милиарда зелени гущерчета, а олигархичната му клика всеки месец препазва руснаците от капиталите на Русия.Само който е чел Маркс и Ленин ще може да разбере какева благородна роля играе Путин за Русия, капиталът е враг 1 за пролетариата.Съединявайте се пролетарии презрени!

9

Анонимен

преди 3 години

Появи се и адвокатът на Уорън Бъфет.

8

Жечев

преди 3 години

Така е. Някой правят пари и даряват.Други си чешат езиците в днес.бг и си играят на кой е тро ло ло-най

7

ПроСоТо

преди 3 години

ха ха ха!...За малко да са подмокра от смех!..Ама "человеци", не забелязахте ли на кого прави "дарения" тоя мушморок?..-На "безимотния" бил Гейтс и на...ЧЕТИРИ фондации,управлявани от..ДЕЦАТА МУ!!!!Тоя симпатяга просто е пренесъл чувалите с парите от едната стая в другата НА СОБСТВЕНОТО СИ ЖИЛИЩЕ!!!!.."Истина ви казвам:-По-скоро камила ще мине през иглени уши,отколкото богат да влезне в Царството Небесно"../Исус ../Тоя СПЕЧЕН чревоугодник се е опитал да заблуди "Оня отгоре"..СМЕХ!!

6

Анонимен

преди 3 години

Филантропте се появяват за да може барони обирджий, като Джон Рокфелер, Вандербилт, Карнеги и други да си изчистят имиджа понеже са били мразени от народа.

5

Fax from Kazan

преди 3 години

Велик е дедо ви Уорън и на 90 години има повече акъл от почти всеки от нас.

4

Анонимен

преди 3 години

Купува си индулгенции човека.

3

Анонимен

преди 3 години

Благотворителност е доста разтегливо понятие.

2

ined

преди 3 години

Смятай колко е откраднал, че да има 37 милиарда ресто да върне

1

Христо Христов

преди 3 години

Правилно ли съм разбрал, че всъщност е прехвърлил пари, без да плаща данъци?!