22

Анонимен

преди 3 години

Селския сурать повтаря като папагал мантрата на гаспадарите си.

21

Koe

преди 3 години

Още 5 кризи искам. Тогава и само тогава ще се видят кои са хората и кои животните. Животните не могат да бачкат и да си вадят честно храната - само хората. По това се различават. Животните чакат да краднат и някой да ги храни (държавата), а хората - това е държавата. Разбрахте ме нали?

20

бай Онзи

преди 3 години

Празен поглед , празни приказки , празни мисли на празен човек ! Освен едно - мисълта за пари , пари и пак пари , за които се прави и приказва какво ли не !

19

мадона

преди 3 години

комунист да мисли за природа или хора .....абсурд , тази руска тетка кадровичка по добре да млъкне малко и да ходи на село да бари лютеница така ще помогне най-добре . тази нинова манолова са един дол дренки

18

Христо Христов

преди 3 години

По добре да няма никакво "възстановяване", та природата да може малко да се поочисти.

17

да,да ама не

преди 3 години

До гостС това красиво златце на вратлето! Тия дето са дали всичко за едната кариера само! А бе айдеееееееее!След нея ще остане само едната смрад на ***!

16

Анонимен

преди 3 години

До гостами да!...Е,основно Сталинка се интересува от "Кристалина" Георгиева..Но явно и други ШМЕКЕРИ разиграват игрите си покрай нея..

15

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКунева,не "Кунчева"!..Меглена Кунева...ПОРЕДНАТА..

14

гост

преди 3 години

Въобще някой интересува ли се от Сталинка ?

13

Анонимен

преди 3 години

да престане да пърди тая дърта кукундела и така да допринесе за намаляване на парниковия ефект!.."Малко,но от сърце"!..обаче направо са просълзих като прочетох "апела" й:.-"Гледайки напред, провежданите политики трябва да поставят основата на нисковъглеродно и устойчиво възстановяване, което би създало милиони работни места, като същевременно спомогнат за справяне с климатичната криза"Абе,некой знае ли дали Гугъл имат преводач освен от един език на друг ,и тълкувателен за безсмислици ?

12

Анонимен

преди 3 години

Егати червилото у тая продажница. Досущ като в околовръстното.

11

stamen

преди 3 години

Леви и десни социалисти. Тази на снимката е от втория тип.

10

Ике Дубаку

преди 3 години

Марая Гейбриъл как е, не съм чувал мъдростта й в последно време!

9

Анонимен

преди 3 години

Ако имаме истински политици, тая, която ни съветваше да приемем много мигранти за да подобрели демографската криза, трябва да бъде съдена за държавна измяна и да бъде с отнето българско гражданство. А пък ликвидаторката на АЕЦ Козлодуй Кунчева осъдена да бачка в урановите мини.

8

Едно си баба знае

преди 3 години

Криза или не, вирус или не - важното е да се повтарят гьобелсовите мантри на едрите финансови спекуланти за "зелена икономика". Дреме им на тях за глобално затопляне и влошаване на условията за живот и производство - важното е да се пренасочат трилионите към губещите "зелени" отрасли, които те ще контролират напълно. А чрез тях ще вкарат всички в мизерията и покорството на икономическия неофеодализъм. Поне така си мечтаят в своите мокри сънища. Ама номерът засега не минава напълно.

7

Анонимен

преди 3 години

А всички казваха, че никой няма отговор на кризата. Някой лъже, МВФ или всички останали. Кой лъже ?

6

Истината

преди 3 години

Развитите държави трябва да потребяват по-малко,а развиващите се-да раждат по-малко.Населението на Земята НЕ трябва да е повече от 5 млрд.Всичко друго е лъжа и измама!Понеже това няма да стане,следват войни за жизнено пространство и ресурси.А белите биват омагьосвани от организациите на Сорос да не се съпротивляват на завладяването на жизнената им среда.Не е трудно да си представим последиците!

5

Анонимен

преди 3 години

Кризата реши всички проблеми на света - спря войните, спря Глобалното затопляне, намали въглеродните емисии, намали разхода на гориво от самолетите, спря бежанците.

4

В. Узунов

преди 3 години

Много акълийка тая. Да ми затвори кюмбето зимата да не мога да се грея,капак да ми заварят на нужника да не мога да си клякам там и да ми зашият дупата да не акам.

3

Анонимен

преди 3 години

Жълто сетре, червено червило, увиснали зъркели и се накиприла със злато.