20

Анонимен

преди 3 години

*** рева когато имаше строги мерки,сега реве че няма вече такива!Е няма управия!

19

Сат Н

преди 3 години

Ей, страшна работа! Осем екипирани полицаи бият трима младежи, които седят на пейка в парка! И защитниците на коронавирусната уйдурма са във възторг... Ами това е то, кьоравия гербаджийски гласоподавател.

18

Анонимен

преди 3 години

Айде народе да ги подпалим на 16 юли ,да ходим на плаж росенец и там да подпалим всичко.ставай Българино

17

Анонимен

преди 3 години

Комсомолско-милицонерската диктатура на Боко и Гешев се лекува само с единен народен гронт.

16

Анонимен

преди 3 години

Бой. Простолюдието, не знае за какво протестира. Няма реални доводи и мерки. Има само бля бля бля конспирации. Бой наред всичко по улиците.

15

Анонимен

преди 3 години

Винаги съм твърдял, че най-долният начин да си изкарваш хляба е да си полицай!По-добре предлагай тялото си за плътски забавления на тираджии!

14

9К51

преди 3 години

Както е казал нашия Андрей Ляпчев - "ще управлява со кротце и со благо и со малко кютек" ... така се управлява на Балканите за да има ред, иначе става анархия ... браво на сърбите !!! ... когато няма съзнание влизат в сила силовите структури, наште да се учат иначе ще поръчваме на Ердоган чували за трупове ... за огромно съжаление ...

13

Анонимен

преди 3 години

Да бе! Ядоха бой задето седят на пейката ли? И защо пак си седнаха на същата пейка? Ами какво става ако идва следващата рота полицаи? Тия пак ли ще ядат бой, и пак ще си седнат на пейката?

12

язе

преди 3 години

Страхотна реклама на P40 5G

11

Анонимен

преди 3 години

После хората викат че полицейското насилие е само в Сащ а то на балканите отново има полицейско населие.

10

Анонимен

преди 3 години

Няма държава, в която полицията на не бие. Но има държави, където се бие по устав и такива, в които се бие по поръчка.

9

Учител по Тай Тчи

преди 3 години

Винаги сьм казвал, че сърбите са много по-изостанали от нас. У нас вече и прокурорите са обучени да бият на публични места. И така рафинирано, че накраят се доказва че те са се защитавали...И сега ще привикат в Специалната биячът, т.е. пазачът в болницата. И ще излезе след 24 часа със синини под лявото око. Просто се спънал в стола и се ударил в ръба на масата ... Бедните сърби, изостават!

8

All Cops Are B...

преди 3 години

да не стане като в США....

7

Анонимен

преди 3 години

Хаахахах. Намляха единия, другите двама седят и гледат умно...После лепнаха да бият двама, третия седи и гледа умно, дръпна се метър.Накрая шибнаха и третия, хахахахахаха.Охльовииииииии. Правилно са ги били! За изграждане на рефлекси! В такава ситуация бий или бягай. Единствено първия го оправдавам донякъде, защото не очакваше дeбилния полицай да го млатне по главата. Другите двама са... просто ужас...

6

Анонимен

преди 3 години

Просто ги насурвакаха за здраве и срещу коронката. После момчетата отново кротко си седнаха на пейката.

5

пияница мистик

преди 3 години

ХАхахахахаха :))) Сърбите са великани. Биха ги, биха ги и накрая пак седнаха на пейката....хахахахах. Но има полицейски час и сблъсъци между демонстранти и полиция, никак не е разумна да си кибик и сеирджия в такава ситуация от пейката. Да си бяха взели по някоя и друга бира и да гледат от балкона

4

Анонимен

преди 3 години

Видимо тези специално са сложени там срещу камерата.Видимо са им платили за количеството на ударите с палки.Колкото повече удари - повече доларе.Иначе при първия удар щяха да избягат.

3

Асана

преди 3 години

Всички във униформа се мислят за богопомазани сцената е брутална под човешкото достойнство!

2

123

преди 3 години

За това опознавателните знаци за изключително важни.

1

Анонимен

преди 3 години

Същите ушеви нещастници имаме и тук, само че са изджендърастяли,на мъже не скачат. Могат да бият само студентки, майки с деца и баби.