17

Николай

преди 3 години

https://covid19criticalcare/

16

Анонимен

преди 3 години

До ветеринарен лекар То пък кое човешко лекарство няма много странични ефекти, включително смърт? Покажи едно. Даже некви бонбонки за гърло имаше скоро, като им четох листовката, ми ти ше пукнеш, ама здрав, ***! И то не им беше от толкова редките странични ефекти! А сега изведнъж всички станаха много внимателни, да не би случайно някой да открие лекарство и хората да се лекуват, вместо да се радват на ваксините на Бил Гейтс.

15

Анонимен

преди 3 години

забраняват полезните лекарства, а искат да ни набутат ваксината на бил гейтс.ивермектина е абсолютно безопасен, лично съм го вземал около 50 пъти заради *** от едно пътуване до тайланд.

14

Munchen_DE

преди 3 години

Няма да е опасно това лекарство, което ще струва 1000 лева опаковката!

13

ветеринарен лекар

преди 3 години

лекарството НЕ се прилага при хора, а при животни дозата трябва да бъде точна,защото има много стравични ефекти ,вкл.смърт.

12

Анонимен

преди 3 години

И за кво са му тестове върху животни, след като препарата се прилага на животни така или иначе. Спокойно може да се премине към тестове върху хора и най-много да не помогне срещу вируса, а само да им изчисти ***. Некъф проблем ли вижда този?

11

Мими

преди 3 години

До кога с тези противоречиви изказвания?Побъркахте народа съвсем!!!

10

Анонимен

преди 3 години

Купувай народе, със сигурност е по-скъпо от белината! Юруш в аптеките!

9

Мишо

преди 3 години

Много разумен и обран в коментарите човек. Логичен и абсолютно прав, че лечението в подобен препрарат може да е по-скоро опасно. Казват, че месото и млякото от животни лекувани не се консумира за период от време, а някой хора ще ви го дадат в чист вид.

8

Анонимен

преди 3 години

Завижда, оти българите за трети път намират лекарство срещу короната, а тоа блее отстрани.

7

до 7

преди 3 години

Нищо не са изкупили американците, щото това е широкоизползван генеричен илач във ветеринарната медицина. Бъркаш се с ремдесевир.

6

Анонимен

преди 3 години

Споко, американците изкупиха цялото производство на този препарат за месеци наред, скоро ще има достатъчно данни от опити върху хора. При всички случаи обаче ще е по-добре от пиене на белина.

5

Натопорчев 24 cm

преди 3 години

До ЦветанЗащото тук не са истински журналисти, а Днес.бг е собственост на ДПС Мафията....

4

до 6

преди 3 години

Разбира се, че има препарати с някаква ефективност срещу някакви щамове грип, и то от доста години.

3

Анонимен

преди 3 години

Грип не се лекува. Лекарите и медицината не са измислили лекарство против грип. Могат да дават само хапчета за укрепване на организма. Грипа е нужен на човека да го изкара за да повиши нивото на имунната система.

2

Анонимен

преди 3 години

Щом нямало лоша реклама, значи туй е реклама.

1

Анонимен

преди 3 години

Още един платен световно неизвестен "специалист". Иска да каже да не се лекуват, точка. Заключваме хората, докато мине прилично време да се изкара готовата ваксина. Всяко лекарство ще бъде отричано.