124

Словянин

преди 3 години

Правителството лъже за всичко и затова хората не вярват дори за истината, че има опасност от вируса. Приказката за лъжливото овчарче - в главната роля - Бойко Б. от Б.

123

Анонимен

преди 3 години

И папаята и козата от Танзания са заразени, мда.А в Беларус след серия аутопсии СЗО потвърди, *** няма починали от измисления вирус.Така е, когато закона съблюдава, няма място за глупости.

122

Анонимен

преди 3 години

До Велмазов... все по-млако хора вярват в ''пандемията''То това е етапа на отрицание, явно психолозите са прави.

121

ист

преди 3 години

*** не вярва че има коронавирус. Отиде на мач да диша чист въздух. Сега е в болница и диша чрез маркуч.

120

Велмазов

преди 3 години

Хубаво е , че МАТРИАЛА взе да се събужда и все по-млако хора вярват в ''пандемията'' КОФИ 19- най-голямата измама в човешката история !

119

Билли Ваксинката

преди 3 години

Като ви следя поръчковите медии...,май СТЕ във фаза ...лъжем,но за грантове и ако трябва...ще мажем...каТ този със статийката.БаранО вирусници...как сте??Ваксинка с ID Certificates...за всички вазЕ от сърце...;))

118

Анонимен

преди 3 години

До ЛогПсихар"Десет психолога - десет различни мнения. И всичките са "правилни", колкото и да си противоречат."Споко, тука канят само правилните "правилни" да се изказват. Неправилните "правилни" ги заглушават, защото не са в синхрон със зададената политкоректна линия.

117

Анонимен

преди 3 години

ББ да покани 200-300 индийски полицаи за месец-два. Няма по-ефективна мярка от индийски полицай с пръчка :)

116

ЛогПсихар

преди 3 години

До АнонименТочно това имам предвид. Десет психолога - десет различни мнения. И всичките са "правилни", колкото и да си противоречат. Ако трябва да напаснат тези "фази" към събития от реалния свят, мненията на двама психолози никога няма да съвпаднат. На психологията противоречия не и пречат. Тя е "-логия" горе-долу колкото и астрологията или с други думи - измама.

115

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен95% 0т българите не щат мерки. Дали останалите 5% сухи съчки ще рискуват да им сложат?това по кабеларката 7/8 ли го чу бе овньо? Истина е, че 60% искат мерките и 35% пръдльoвци като теб не ги искат.

114

Анонимен

преди 3 години

До С ПРЕМИЕР КАТОИмаме 2 милиона емигранти и след кризата ще тръгнат още два, заради него лично.те си тръгнаха заради ***, далече преди да се появи ГЕРБ.

113

Анонимен

преди 3 години

Ние обаче не можем да функционираме в максимална степен на мобилизация дълго време, така е и на физическо ниво", каза тя.Според специалиста много хора вече са се научили да се предпазват и да комуникират в новата ситуация.е как много хора вече са се научили, а пък не можели да се мобилизират за дълго време бе моме :) Откъде ги научи тия глyпости бе?

112

С ПРЕМИЕР КАТО

преди 3 години

Борисов е много трудно да си запазиш психиката. Имаме 2 милиона емигранти и след кризата ще тръгнат още два, заради него лично.

111

Анонимен

преди 3 години

Образованието ни същото като всичко останало. А психолозите ни - венецът на българската образователна система.

110

Анонимен

преди 3 години

Тоз вирус го изкараха всесезонен за разлика от другите сезонни грипове понеж за всеки сезон все има някакъв грип,че дори през лятото някои хора се разболяват от някакъв,но какъв по номерация на изследванията и уточненията по вид,род с предшественици му отбелязани в научни медицински справочници за познания,а тоз е някакъв хитър,само управляем откъм синтез на повърхностната част на обвивката си като хамелион за промяна,настройващ си цвета,излъчвания на околната среда вливащ се в нея неразличимо.

109

До 94

преди 3 години

Защо не носиш маска.Пречи ти на оралните занимания ли

108

Анонимен

преди 3 години

До ЛогПсихар"Tези фази на скръбта или както там ги наричат са пълна глупост. Няма такова нещо - това са измишльотини на психолозите"Както виждам си във фазата на отричането.

107

ЛогПсихар

преди 3 години

Тези фази на скръбта или както там ги наричат са пълна глупост. Няма такова нещо - това са измишльотини на психолозите.

106

Krom

преди 3 години

До Фин - браво, теб ще те запомним било с простотията, било с друго. Ти ще гътнеш вируса като се изправиш с голи гърди срещу него. Също Матросов. Смешно човече си ти. А аналогията дето си я направи с Левски и Ботев направо кърти мивки.

105

#Б@си...

преди 3 години

До Анонимен 94 - за сега го духат тези без маските. Тоест, мокрите пръчки.