33

Анонимен

преди 1 година

Няма стар,нама нов случай! ОТГОВОРНОСТ!!!

32

Анонимен

преди 1 година

А кой я назначи отново,че пък се и пъчи!? Отговорност?

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен И тази БГ си получи нещо от един баща,който живее с/у детската градина,но й беше малко,защото се намеси една жена.... Дано да има възмездие!

30

Анонимен

преди 1 година

Същят случай като на една учителка,която е освободена дисциплинарно от детската градина в Герман и след това започнала да работи в д.градина в Горубляне. И с най-голямата си наглост се пъчи и иска да стане директор! Колко много деца пострадаха трайно с последици от нея! Б.Г., дано има справедливост за пострдалите деца и наказание за теб,макар и късно!!!!

29

?!?!?!

преди 3 години

Така, сега да разясним, че това е стар случай от Март 2019 г. Тук става въпрос за много опасна организирана престъпна група от деца на около 6/7 години, които са се наговорили взаимно да уронят авторитета на възпитателката си - г-жа Марияна Раданова!!! Версията на всички е една и съща ... следите ли ми мисълта ... сиреч , говорим за професионалисти!

28

АБВ

преди 3 години

Едно не ми е ясно-когато градините бяха затворени, пропищяхме защо са затворени. Когато ги отвориха-пак учителките ни криви. А това, че тези жени ни отглеждат децата, никой не го забелязва.

27

Анонимен

преди 3 години

В необятните прерии на Дрисниленд всеки умее да напляска дете но не му харесва когато него самия го напляска някой родител. Странно е за държавата Дрисниленд че се намира в ЕС и посегателството върху дете не се смята за криминален акт.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Не бяха пръчки, а показалки за картата и за дъската. От време на време и за по главата. Но е факт че в белите държави не възпитават така.

25

ааа

преди 3 години

Е това е показателно за бг съда. 8000 обезщетение ще и дадат, а тя най-вероятно е дала 5000 на съдията, че да отсъди така. И всичко е наред.

24

Анонимен

преди 3 години

Со кротце со благо и со повечко кютек, за да си останем мъжкарска нация(па макар и най бедна в европа), иначе ке станем джендери като норвежците. Чалга и бой за да не загубим идентичността си.

23

МНОГО

преди 3 години

подобни дела се губят в съда поради некомпетентността на директорите при съставянето на заповедта за уволнение. За това са виновни и техните работодатели, защото при назначаването им не правят нищо за ограмотяването на новоназчените в административните тънкости.

22

Анонимен

преди 3 години

В тия дела има големи безумия. Кодекса на труда е написан безумно и съдиите се оправдават с него. Повечето наказанията падат само на административно основание, без значение от дали служителят е виновен или не, най-вероятно и тук е подобен случая. Еми да вземат най-накрая или да променят кодекса или да променят начина на прилагане и тълкуването му. То не останаха вече нормални служители в заради такива безумия.

21

Анонимен

преди 3 години

Какво толкова е станало?! Всичко е плод на истерията на някакви хора без работа, които се чудят в какъв нов драматичен филм да се забъркат. Набила била три шамара - чудо голямо, все едно, че някой е умрял! Да е жива и здрава и да раздава още много плесници на пикльовците, в повечето случаи има за какво и е за тяхно добро.

20

До 12

преди 3 години

Точно така става, когато когато некадърни директори не могат да напишат издържана по законите заповед за уволнение, било то дисциплинарно, съкращение в щата, или сливане на училища. За съда не е важно какво е станало, а какво е написано.В случаите, когато заповедта не отговаря на изискванията, даже делото не се гледа по същество и заповедта се отменя. Който не е завел дело, той не го е спечелил.Директорите много не са наясно с тънкостите в КТ, лошото е, че не го проумяват.

19

Анонимен

преди 3 години

Тия дела при дисциплинарно уволнение почти винаги се печелят от служителите, независимо дали имат вина или не. Цялата работа е заради обезщетенията. Има служители, на който поради тази причина не им пука много и само чакат някой заблуден работодател да ги уволни дисциплинарно.

18

Анонимен

преди 3 години

Учителката е водила делата със собствени пари,а директорката с държавни ,така,че е редно директорката да плати,макар и от бюджета на детската градина...то така всеки може да уволнява като не плаща от собствения си джоб...а че някои деца са супер разглезени,това го знаем...Ами да си местят децата,какъв е този рекет...съдът е отсъдил...

17

D

преди 3 години

Ами родителите сега да вземат една пръчка и да й покажат как се прави. Пъл после те ще спечелят делото.

16

Totenkopf

преди 3 години

Хахаха това само тук може да се случи, да бият деца с пръчка , щото не искали да спят хахахахахаха *** народ -Слаба държава! Да живее Великият червен български независим съд!

15

Ненчо

преди 3 години

Като ги нашамари пак, ще я вкарат в затвола. То тояга в ъгъла не седи.

14

Илиева

преди 3 години

Днес отрочето като се пръкне на този свят,памперсите трябва да са от най скъпите,количката обезателно с амортисьори и чадър,въобще гледаме на детето като на Господ.Разглезени,капризни,те биват настанени в детски заведения и там който се грижи за тях,аман му е системата.Там попадат деца на метреси, бащи мутри и най малкото невнимание на подрастващото от страна на персонала,може да му коства уволнение и нещо друго.Има много прости читатели,но 9 си остава най ***!