22

бетоновоз

преди 3 години

малко се строи вече по бетономорието понеже вече няма къде да си леят бетона. всеки политик с флотилия от хотели и къщи за гости.За това вече качват багерите по върховете на Рила. Ще им правят подпорни стени и ще ги санират!

21

Анонимен

преди 3 години

Корумпе от квотата на корпорация "Патреоте"

20

Pf

преди 3 години

Вие сте страшно заблудени хора ако си мислите,че за всичко отговаря министъра на околната среда,премиера или някой от правителството. Отговаря местната власт. Кмета и общинските съветници като продадат някой имот до плажа и стане частен,държавата няма как да каже на собстввника ,че няма право да строи. Иначе после ще я осъдят,ще плати глобите и пак ще пусне строежа. Тъй че,като има избори за кмет и съветници трябва да се избира внимателно.

19

J

преди 3 години

Е то накъде повече бе пипон ??

18

Зори

преди 3 години

Ей считани бас. Това море ли е вече бе. Това са бетонови и всякакви други градежи на всеки метър. То плажове и море за плажуване не остана.

17

Анонимен

преди 3 години

Тоз Ревизоро е голям шмекер и оxлюв!

16

Малко се строяло

преди 3 години

Малко се строяло, ами малко ще се строи, те съсипаха и застроиха всичко и вече няма къде да се излива бетон и да искат, макар че намират винаги къде. Затова и туристи няма да видят, не е само заради пандемията, а заради презастрояването, мръсотията и ниското качество на обслужване, ама не го проумяват и сега като не им стъпи почти никой в 20-етажните хотели ще видят за какво става въпрос.

15

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Елате през Зимата да видите строежите в Общината със подсъдимия кмет !

14

Анонимен

преди 3 години

Е то няма вече къде да се строи - ссичко е застроено...

13

Анонимен

преди 3 години

Защо министъра не иде на Беглика фест за да види какви ги вършат еколозите на територията на една защитена местност

12

Анонимен

преди 3 години

Тоя е страшно нагъл тип. Приписва си неща които не се дължат на него а са станали от само себе си. То е нормално след като местата за строеж са намалели да спадне и строителството.

11

Анонимен

преди 3 години

За последната година сигурно е построено повече отколкото за последните 20 години....

10

Анонимен

преди 3 години

Не е лъжа. Най много бетонираха при царя и Станишеф

9

Рев и зор

преди 3 години

А бе, колега, какво ви дава Суджук ага да пиете в тоя министерски съвет, та ставате такива шашави всички?

8

єBжз°

преди 3 години

Пандемията в България от "Герберизъм" се разраства.Забележете - тоя щял да "предложи на прокуратурата". Излезе, че прокуратурата е шпиц команда на герб.

7

Мизерник

преди 3 години

MAFIA

6

Niki

преди 3 години

АБСОЛЮТНА МАФИЯ

5

Анонимен

преди 3 години

Ай стига си лъгал,бе.Да ти покажа ли данни,какво се е построило през последните 10 години.Престанете да се оправдавате с предишните и със стари закони.Ако сте искали,щяхте да ги промените.Нали вие сте на власт вече 11 години.Аман от корумпета и нахалници,на които все другите са им виновни.

4

Зор за рев

преди 3 години

най-големите крадци сега се правят на най-големите светци.добре са усвоили матряла от бай Тошо, все да са "най най".Обаче реалността е, че колкото повече лъжат народа, той толкова повече им "вярва". Не случайно думата е поставена в кавички!

3

Мистър Сенко

преди 3 години

Уникално нагъл тип! От къде ги намират все такива? От кого санкции бе, от какво те е страх, ти си министър!