38

Къмпингар

преди 3 години

В продължение на коментара ми от по-долу е интересна позицията на овластените, които се изявяваха по медиите. Полицията: това е нареждането и трябва да се прилага, кмета на Каварна: такъв е новия закон, кмета на Българево: ами трябва да измислим нещо. Лошото е, че докато го намислят, в което се съмнявам, много хора ще се откажат да се борят с бюрокрацията. Искате да събирате приходи - обособете места за спиране, докарващ транспорт, такси за престой и т.н. Ако не го разбирате, наемете разбиращ.

37

Къмпингар

преди 3 години

Считам, че трябва да има правила и те трябва да се спазват. В случая обаче прави впечатление безизходицата в която са попаднали местните управници. По цялото Северно Черноморие е в ход ревностно прилагане на забрани за туристи с автомобили в близост до плажовете - Дуранкулак, Крапец, Езерец, Болата. Активирани са всички сили за контрол, полиция, представители на мин-во на туризма, дори жандармерия. Това показва липса на елементарна стратегия за развитие, което ще доведе до отлив на почиващи.

36

1

преди 3 години

в морето няма табела, защо не паркирате там?

35

защо?

преди 3 години

Защо не пишете за скандала от вчера с летния Сарай?А да, защото сте рубладжии.

34

въпрос

преди 3 години

От 1000 до 3000 лв. и кое ще е определящото за размера на глобата???

33

Анонимен

преди 3 години

До ТуристСещам се за Антарктида! Там нашенците са за половин година и са само от едната страна на континента.За румънците ще трябва да си провериш сам.

32

Турист

преди 3 години

ЗА ДА НЯМАМ ПРОБЛЕМИ И ГЛАВОБОЛИЕ ВИНАГИ ПРЕДПОЧИТАМ МЕСТА КЪДЕТО НЯМА БЪЛГАРИ И РУМЪНЦИ.

31

На бас че

преди 3 години

Нашия умник *** пак ще си паркира у морето-))

30

az

преди 3 години

за сарай плажа колко е глобата? има ли синя зона за събота, за един прЕател питам?

29

100% 80-процентник

преди 3 години

После ревът че нямало туристи, ами то тъй не се прави туризъм - *** виж в Гърция с едно кафенце от 2? и всичко безплатно и покрития паркинг на пясъка и той безплатен- кеф ти на дюните да дрифтиш, кеф ти шпек да муаш на паркинга пред хотела.

28

АБВ

преди 3 години

до GTR 32Даааа, някой като сокола! Но трябва и да осигури охраната на плажа, най - добре да плати на НСО. Те са най - добрите охранители! Защо моловете не ги наемат? Зяпачите ще изчезнат, защото охранителите ще ги вкарват в магазините за да си купят нещо.

27

Анонимен

преди 3 години

Ама за изриване на пясъчн дюна или строеж на плажа - 1000 лв.

26

?

преди 3 години

В БГ на пясъка може само с БАГЕР и БЕТОНОВОЗ!Леките коли са забранени.

25

Анонимен

преди 3 години

само така, иначе тия няма да се научат да спазват забраните

24

Анонимен

преди 3 години

А пред подпорната стена на Алепу може ли да се паркира? Маркировка положихте ли? Аз няма да ходя, за един приятел питам.

23

100Про Булгар

преди 3 години

Баси тъпата държава, не мога да си паркирам на плажа, не мога да си паркирам в градинката върху райграса, като си изхвърля найлоновото пликче с *** на улицата и някакви *** еко-активисти ми се правят на отворени. То не се живее така бе!

22

GТR

преди 3 години

Сега е момента някой големец да си построи там една резиденция с частен плаж, че да опази "Болата" от наглото простолюдие...

21

Анонимен

преди 3 години

Значи бай *** може да си направи частен плаж на държавна земя, а обикновенния човек не може да паркира. Понеже било забранена зона и резерват

20

Анонимен

преди 3 години

Тук веднага глоби, ама на строителните обекти като платиш на който трябва затварят очите и удряд подписите

19

Анонимен

преди 3 години

"Летовниците се оплакаха, че няма табели."Гaнчo има нужда да му се напомня постоянно. То бива ceляния, бива, ама чак пък толкова...