34

Факт

преди 3 години

Това е за втори път опит на "независимият" български съд да пусне поредният убиец ,за да избяга в Дубай !!! Докога ще търпим такива съдии ???

33

Анонимен

преди 3 години

Да напусне ареста...за да влзезе в затвора! Айде мамин синко, убил си човек...в панделата. Няма да стане, не се и надявайте, само мечти

32

У

преди 3 години

На тоз мозъкът му е променен от химиите и пиенето и още не си дава сметка какво е станало. Всеки психолог и невролог ще Ви каже, че настъпват промени в главата. Затова е трудно да станеш бивш наркоман и трябват години. А може да не разбира смисъла на думата" убийство"Ясно е че един нормален човек, би седял мирно.

31

Замечтах се

преди 3 години

Дано един ден някой истински българин влезе в съдебната палата с АК-47 и ги направи на суджук всичките престъпници.

30

Дедо

преди 3 години

За Иванчева 8 ГОДИНИ за "УЖ" взети 180 хил. евро,а тоя СБЪРКАН ГЕНОФОНД - у дома!!!Така си наредихме държавицата,дами и господа!

29

sa

преди 3 години

Ще го пуснат срещу определена сума - ПРОДАЖНИЦИ

28

HermanGoering

преди 3 години

Този фек**ен сайт се опитва да ме цензурира, защото пиша неудобни коментари за основният им спонсор - Боко Тиквата. Не можете да ме цензурирате и 100 ип-та да блокирате мишки смешни. Не ви ли е неудобно да сте платени к*рви на властта ? А за тази новина какво да кажа - за синчето на Лъчо мозъка може да го пуснат да си спинка вкъщи след убийството на Милен Цветков, но за Иванчева, дето я наредиха не може ?!! Платени к*рви всички по веригата трябва да се на*бат с 200 както казва тиквата!

27

Мама Росо

преди 3 години

С пачката дебела, няма знай пандела!!!!Държавата да ги пусне направо всичките убиици,изнасилвачи,дилъри и измамници!!!

26

СУДЖУК ТУЛУПОВ

преди 3 години

Ако маминка дойде в спалнята, може да направим нещо за детето.

25

Рънърса

преди 3 години

Хубава булка ще стане от това джендърче!

24

Ядосан

преди 3 години

Ако беше в някоя държава където закона е над всички както е в Америка този ***..ьо вече да е с доживотна присъда и на топло. Обаче тук е царството на безнаказаността и след месец това наркоманче ще е Слънчака и ще шмърка бело.

23

Анонимен

преди 3 години

Тестът установи, че Николов е седнал зад волана дрогиран.-------Тестът не може да установи такова нещо.Това не е като алкохола в кръвта. Б0 клукът е бил в съзнание и е изпълнявал поръчка.

22

Анонимен

преди 3 години

A колко такива като това момче има вечер на околовръстното.Летят с 250км.ч. и никому нищо....до поредната новина по тв.

21

Анонимен

преди 3 години

Трябва здрава реформа на правосъдието.В Аглия всичко вече щеше да е приключило по бързата процедура.а при нас сега ще има години експертизи у алабализми........../докато забравим кой,къде,какво и тн

20

Анонимен

преди 3 години

Щом иска, да го пускат... Ние сме толерантна държава с толерантно правосъдие.За Иванчева 20 години за "рекет", а за убийство пускат по молба на извършителя.

19

Анонимен

преди 3 години

Пусни момчето тиквооо... Нали ти свърши черната работа и елиминира онзи който ти задаваше неудобни въпроси в национален ефир. Дори трябва да го наградиш с орден Стара Планина!

18

123

преди 3 години

За мен това убийство е умишлено.

17

горките магистрати

преди 3 години

Предтавяте ли си какви терзания са в душите им? От една страна са подготвени яки кинти за вземане, а от друга случаят се наблюдава с неотслабващ интерес от хората, които обичаха Милен Цветков и не смеят да посегнат към пликовете. Отидоха им къщите за гости на първа линия на слугите на Темида, тц-тц

16

тити

преди 3 години

Пуснте го да убие още невинни хора.Нещастници.

15

Анонимен

преди 3 години

Милен колеги няма ли?Или и там се ритат по кокалчетата, като навсякъде?Да си съберат пари за адвокат,който да следи процедурите.