9

Анонимен

преди 3 години

Това е една лъжлива новиина, няма нищо такова, просто повече вода се е събрала на определени места, а защо е така, питайте Фандъкова.

8

Анонимен

преди 3 години

след като не е необичайно, къде им е инфраструктурата?Коритата на реки и канали са твърде малки например. Дайте снимка например на реката, която минава през Кюстендил. Вижте какво корито са оставили и какъв е потокът сега. Правено е с мисъл. Защото навсякъде са имали опит с приливни вълни. Но софиянци са безпаметни. Строи се. за да има моментна печалба, а не за да е трайно и приятно.

7

софийски селяни

преди 3 години

До ПУРКОНа ви софийско жителство - столичани!

6

Анонимен

преди 3 години

До VКакво искаш?Опозицията на ГЕРБ предлага война и смърт,докато Нинова е начело на БСП не можем да изберем БСП,само Гергов предлага мир и мирно съществуване, опонентите на ГЕРБ(не само Нинова,но и други партии) предлагат война и пълни гробища!Не можем да изберем такова нещо и да страда народа!

5

ПУРКО

преди 3 години

ПЪК У НАШ Е СЕЛО НЕМА НИ ЕДИН ЛИТЪР ВСИЧКО ИЗГОРЕ.

4

V

преди 3 години

герб ще развият плувните спортове в София :) В 21 век не можело да се оправи отводняването на богат град като София .Ами като са толкова неможещи да се махат .Има много по можещи от тях ;) А и тиквата е дърт вече .Трябва си по млад и енергичен човек като Костадин Костадинов ,а не някъв дърт комунист дет не иска да си връща партиината книжка щото е службогонец .Аман от нагли комунисти.

3

Ако

преди 3 години

Почвате да плувате, драснете, за да Ви донесем плавници и шнорхели.

2

Анонимен

преди 3 години

силни бури ича често???????????????????????????????????????

1

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости! Тия и понятие си нямат колко е 100 литра. Паднаха не повече от 25 литра. А станаха наводнения ,заради кметицата от ГРОБ. То неможе само да се краде,а да не се потдържа и прави инфраструктурата.