132

Гундер

преди 3 години

До до 128И като се запазят мерките още 1-2 месеца какво? Пак ще се разрази, само ще е с 1-2 месеца по-късно. И какво от това?

131

Ива Нова

преди 3 години

до РепресииСамо засведение, тук в Норвегия днес са направени повече от 4000 теста. Тези с Kovid са 3, или заразените с вируса днес в страната са три.

130

до 128

преди 3 години

Нещо не си разбрал, както винаги става с мангъроидите. Точно обратното на Мангъров казва Петрунов - че мерките трябваше да останат още поне месец-два. Абе, на богомолците на Мангъров какво не ви е в ред, че все виждате потвърждения за глупостите му там, където има очевадно отрицание? А за твое сведения, според любимия ти гуру Мангъров, досега короната трябваше да е изчезнала по естествен път като грипа през лятото. И това се потвърди, колкото и другите му брътвежи...

129

Анонимен

преди 3 години

Кое да изчезне? Човечеството ли?

128

ЖИВОТ

преди 3 години

Кучето си лае, кервана си върви. Животът си продължава съвсем нормално и с т.нар. "епидемия", дето изглежда повече да е на хартия (не че няма вирус, има си, ама то вируси винаги си е имало...).Само да кажа - следващия път номера с КПП-тата и репресията няма да мине.

127

стратегия и тактика.

преди 3 години

До Б&БНикога не подценявай противника!!! Набързо ги отменихте взетите мерки и пострадахме!

126

партията на БКП-герб

преди 3 години

До Анонимен138По-голяма глупост от партийна демокрация има ли? Ха сега борете се колкото искате!Ха сега да ви видим колко сте били силни! И с бълха не можете да се преборите!

125

вируса е параван

преди 3 години

. за некадърното ръководство на Герб и лично на тиквата! ОСТАВКА!!! на Герб-вируса!

124

Анонимен

преди 3 години

И глупостта на хората е неизбежна...Особено когато не си използват сивите вещества.

123

Божието наказание

преди 3 години

Цялия свят не може да се пребори с една микроскопична животинка! На ви ракети!!!!!

122

жертви на демокрация

преди 3 години

Винаги когато Господ е един и мисли за всичси- а всеки останал мисли само за себе си!

121

Репресии

преди 3 години

Пуснете 20 000 теста и положителните ще ги докарате на 500.

120

манипулации

преди 3 години

Едно е да си болен а друго е да си само заразен без да боледуваш.....................

119

спешно

преди 3 години

"вирусът се задържа повече от 2-3 дни върху плоскости", а на гладко женско .упе .Колко?

118

Анонимен

преди 3 години

какъв скок бе хора, аз не съм видял един човек да носи маска, отделно че всички заведения са пълни и хотелите по морето "уж посрещат туристи" :D Защо само напрягате хората с измислици !?!?

117

До 131

преди 3 години

Инфарктът не е заразен. Какво искаш да спреш, каква ти е идеята, ако имаш такава?

116

Анонимен

преди 3 години

Много ми харесва статистиката за починалите от коронавируса хората - 4 починали за денонощието. А защо не напишете, че вчера са починали он инфаркт 52 души. Трябва ли да се спичаме заради това.

115

Анонимен

преди 3 години

Съгласен съм , а на дръжката на химикала /пластмасова/-вирусът живее 7 дена. И МОЖЕ ДА ЗАРАЗЯВА.А в почвата, е направо безсмъртен.

114

Анонимен

преди 3 години

Акад.Петрунов напарави на пух и прах работата на щаба и властта и се присъедини към мнението на Мангъров за хода на епидемията.Но когато ни затвориха и ни даваха акъл какво да правим,коремен хирург и пожарникар,а после отмениха мерките,които сами въведоха,днес всички виждаме резултата.В разгара на лятото,когато уж вируса щеше да бъде унищожен-най-много заразени.

113

к.140

преди 3 години

До ЛайбницТи да не си ББ или Гешев , в крайна сметка някой от неговите спецпрокурори? Не сме наивници да ти вярваме. Дори премиерът вчера заяви, че Пл.Бобоков е свестен човек, а вие се чудите как чрез Ушев да му залепите 10г.! Вие чрез Специализираната прокуратура обвинявате хората, започвайки от участие в ОПГ и злоупотреба с влияние, а чрез Специализирания наказателен съд и АСНС на Г.Ушев ги осъждате на минимум 10 г. В БГ поне досега не е въведено извънредно положение с Извънредни трибунали!